Pattayan entinen pormestari pidätettiin Suvarnabhumin lentokentällä

Thaimaa -

Haluttu Pattayan entinen pormestari ja entinen Thaimaan kulttuuriministeri Itthiphol Khunpluem pidätettiin Suvarnabhumin lentokentällä saavuttuaan Thaimaahan Kambodžasta.

Ensin aikaisemmat tarinamme:

Mr. Itthiphol Khunpluem, Pattayan entinen pormestari ja entinen Thaimaan kulttuuriministeri, on paennut Thaimaasta Kambodžaan lentoteitse, sen jälkeen kun häntä etsittiin väitetystä väärinkäytöksestä, joka koski hänen myöntämäänsä vääränlaista rakennuslupaa Waterfront-asuntoprojektille.

Pyrkimyksenä on estää vanhentumisajan vanheneminen etsintäkuulutetun entisen Pattayan pormestarin Itthiphol Kunplomen osalta, joka on paennut pidätysmääräystä, joka liittyy osallisuuteensa Waterfront-asuntoprojektissa, Kambodžaan mahdollisten oikeudellisten seurausten välttämiseksi.

Yksi entisen Pattayan kaupungin pormestarin huomattavista avustajista on luovuttanut itsensä asiaankuuluville viranomaisille, kun hänen väitetään osallistuneen Waterfront-asuntoprojektin rakennuslupaan, johon väitettiin liittyvän korruptiota.

Nyt päivitykseen:

Klo 10 maanantaina (00. lokakuutath) Suvarnabhumin lentokentän maahanmuuttoviranomaiset Samut Prakanissa pidättivät Mr. Itthipholin hänen saapuessaan Phnom Penhistä Kambodžasta. Hänet vietiin valtakunnansyyttäjänviraston alue 2:een korruptiotapauksensa vuoksi.

Mr. Itthiphol sanoi lehdistölle luottavaisesti hymyillen "Olen palannut Thaimaahan asianajajani kanssa pidätysmääräyksen antamisen jälkeen." Hän ei kommentoinut muuta.

Itthipholia syytetään korruptioon liittyvistä syytteistä Waterfront Condo -projektin kanssa Pattayassa, Bali Hai Pier -laiturilla pitkäaikainen valkoinen norsu.

Mr. Khunplume vapautettiin myöhemmin noin 120,000 31 bahtin takuita vastaan ​​ja lupasi tulla oikeuden eteen XNUMX. lokakuuta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/