The Pattaya News SPECIAL: TOSI tarina WATERFRONT CONDO Debaclesta

KUVA: Sophon Kaapeli-TV

 

Voit lukea kattavan kuvauksen Water Front -projektista täältä: Bali Hain laiturilla sijaitsevan kiistanalaisen Waterfront Condon omistajat pyytävät mahdollisuutta jatkaa rakentamista vs. rakennuksen purkaminen.

Tai päivitys entisestä kaupunginjohtajasta täältä: Uusi määräys kadonneelle entiselle Pattayan pormestarille on suunniteltu Waterfront Condo -kiistassa.

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.