Poliisi takavarikoi 15 vuokrattua moottoripyörää, koska Kuwaitin moottoripyöräkilpailijat ovat edelleen ongelma Pattayassa

Pattaya -

Etelä-Pattayan asukkaat ja yrittäjät ovat edelleen turhautuneita yöllä kokoontuvien Lähi-idän katukilpailijoiden jatkuvaan läsnäoloon. Jotkut hotellien asukkaat jopa muuttivat alueelta välttääkseen sietämättömän haitan, hotellioperaattoreiden mukaan.

Pattayan poliisiaseman poliisit tekivät ratsian Soi Yen Sabaihin Etelä-Pattayalla varhain tänä aamuna 31. heinäkuuta asukkaiden valituksen jälkeen, että nuoret aikuiset, enimmäkseen Kuwaitin kansalaiset, olivat kerääntyneet kujalle ja aiheuttaneet meluhaittaa vuokraamillaan modifioiduilla moottoripyörillään.

Valituksissa todettiin, että nämä nuoret miehet nostivat moottoreitaan, sulkivat ajoneuvoillaan koko kujan, pysäköivät luvatta talojen eteen ja ajoivat äänekkäästi ylös ja alas katua piittaamatta liikennesäännöistä. He väittivät myös, että ratsastajat eivät koskaan käyttäneet kypärää ja heillä ei ollut voimassa olevaa lisenssiä tai vakuutusta.

Kun poliisi saapui tarkastamaan tilannetta kello 1 yöllä, he havaitsivat Soi Yen Sabain sisällä olevan tien täysin pysäköityjen moottoripyörien tukkimana, mikä teki säännöllisen liikenteen kulkemisen mahdottomaksi.

Poliisi käytti sitten sireeneillä varustettuja partioautoja ja teki ilmoituksia hajottaakseen kuwaitilaisen ryhmän, mutta ryhmä vaikutti välinpitämättömältä ja seisoi yhdessä, katsoi ja näytti hieman huvittuneelta viranomaisilta.

Operaation päätyttyä poliisi takavarikoi 15 liikennettä estäneistä moottoripyöristä ja ryhtyi oikeudellisiin toimiin turisteja ja moottoripyörävuokraamoita vastaan.

Pattaya News haastatteli hotellin operaattoria, joka pyysi pitämään nimensä salassa ja sai tietää, että meluisat kilpailijat olivat saaneet osan hotellin asukkaista muuttamaan pois. Hän kehotti viranomaisia ​​noudattamaan tiukemmin näitä turisteja koskevia lakeja.

Pattayassa on viime aikoina sattunut useita liikenneonnettomuuksia, joissa on osallisena Lähi-idän turisteja. Heinäkuun 26. päivänä kuwaitilainen turisti vaaransi a jalan amputaatio kun hänen moottoripyöränsä ajamassa hän ajoi voimakkaasti liikenneesteeseen aiheuttaen hänelle vakavia jalkavammoja.

Pattayan poliisi yritti työskennellä tämän ongelman ratkaisemiseksi Kuwaitin suurlähettiläs, pyytäen häntä lisäämään kansalaisten tietoisuutta Thaimaan liikennesäännöistä. Tämä menetelmä ei kuitenkaan toistaiseksi vaikuttanut tehokkaalta.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.