Väkivaltaiset teini-ikäiset Pattayassa hyökkäävät kilpailijoita vastaan ​​aseilla ja räjähteillä, kaksi nuorta miestä loukkaantui

Pattaya -

Ryhmä nuoria Pattayassa hyökkäsi kilpailijoidensa kimppuun aseilla ja räjähteillä kello 4 aamulla tänä aamuna, 19. heinäkuuta. Kaksi miestä, joista toinen oli vain 14-vuotias, ammuttiin, ja he saivat hengenvaarattomia vammoja.

Banglamungin poliisiaseman poliisit saivat tänä aamuna raportin väkivaltaisesta kiistasta Sukhumvit Pattaya Karn Changin autotallin edessä Nakluassa. He kiiruhtivat paikalle auttamaan kahta loukkaantunutta.

Tapahtumapaikalta poliisi löysi kaksi thaimaalaista miestä, joiden nimi oli Siriwat Saksri, 18, ja 14-vuotiaan pojan, jonka nimeä ei ikänsä vuoksi ilmoiteta, loukkaantuneen. Siriwatia ammuttiin hänen vatsansa vasempaan puoleen, luodin ollessa edelleen sisällä, kun taas 14-vuotias teini loukkaantui laiduntavasta ampumahaavasta vartalon vasemmalla puolella. Pelastajat kuljettivat heidät molemmat Banglamungin sairaalaan.

14-vuotiaan miehen mukaan hän selitti ajavansa moottoripyörää Siriwatin istuessa takana ja hänen tyttöystävänsä edessä. Sitten he saapuivat tielle kiskoja pitkin ja kohtasivat noin 10 teini-ikäisen ryhmän moottoripyörillä, jotka yhtäkkiä alkoivat jahtaa heitä.

Yhdellä epäillyistä oli ase ja hän alkoi ampua 14-vuotiasta ja hänen ystäväänsä aiheuttaen heille vammoja. He jopa heittivät uhreja räjähteillä aiheuttaen kovaa ääntä koko alueella. Ennen kuin poika ehti hakea apua paikallisilta asukkailta, hyökkääjien ryhmä ratsasti.

Banglamungin poliisi lähetti tutkintaryhmän suorittamaan paikan päällä tapahtuneen tutkinnan. He myös tarkastelevat CCTV-kameroiden kuvamateriaalia reitin varrella, jolla hyökkääjät suorittivat tapahtuman.

Poliisi uskoo, että uhrit ja epäillyt tuntevat toisensa ja heillä on aiempia epäkohtia.

Kilpailevien teiniryhmien välillä Pattayassa on viime aikoina tapahtunut useita väkivaltaisia ​​tapauksia, monet paikallisissa skeittipuistoissa ja rannalla, kuten täällä näkyy.

Valvoa ovat äskettäin lisänneet partioita näillä alueilla väkivaltaisten riitojen lopettamiseksi.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, ​​että riidat leviävät kaduille.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.