Mies luo rap-dissin meluisia teini-ikäisiä vastaan ​​ja joutuu hyökkäyksen kohteeksi Pattayan skeittipuistossa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Pattayalainen mies sai tarpeekseen joukosta meluisia teini-ikäisiä katumoottoripyöräilijöitä ja loi rap-dissin heitä vastaan. Valitettavasti hän päätyi lyömään luovista ponnisteluistaan.

Väkivaltainen kiista tapahtui skeittipuistossa lähellä Bali Hai Pieria Etelä-Pattayalla viime yönä 8. heinäkuuta. Sawang Boriboon -pelastajat ja poliisi Pattayan poliisiasemalta kiiruhtivat paikalle saatuaan ilmoituksen rikoksesta.

Tapahtumapaikalta viranomaiset löysivät loukkaantuneen henkilön, jonka nimi oli Mr. Pongsapak Arampong, 18. Thaimaalaisen miehen päähän tuli verisiä haavoja ja kasvoihin ja vartaloon turvonneita mustelmia. Hän makasi skeittipuiston lattialla kahden ystävänsä ympäröimänä. Pelastushenkilöstö suoritti perussairaanhoidon ennen kuin toimitti hänet kiireellisesti sairaalaan.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Erään uhrin ystävän, Mr. Thanaporn Krueasupin, 18, mukaan hän kertoi ystäviensä kanssa tapaavansa ja harjoittelevan rullalautailua kyseisellä alueella. Sitten noin 10 teini-ikäisen moottoripyöräkilpailijan ryhmä saapui ja alkoi pitää kovaa ääntä. Tämä ei miellyttänyt herra Pongsapakia, joten hän ilmaisi tyytymättömyytensä teini-ikäisten ryhmää kohtaan räppäilemällä loukkauksia heitä kohtaan.

Rappi kuitenkin provosoi teini-ikäiset, jotka poistuivat hetkeksi puistosta ja palasivat sitten miehillä ja aseilla. Sitten teini-ikäiset hyökkäsivät herra Pongsapakin kimppuun pitkällä terällä ja kepeillä. He löivät häntä päähän, ottivat hänen verta ja jatkoivat hänen hakkaamista, vaikka hän oli jo pudonnut maahan. Mr. Pongsapakin ystävät eivät voineet puuttua auttamaan, koska he olivat suurelta osin vähäisempiä. Myöhemmin hyökkääjät pakenivat nopeasti moottoripyörillään.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Mr. Pongsapak on lääkärinhoidossa sairaalassa. Pattayan poliisi pyrkii tunnistamaan kaikki epäillyt.

Viimeaikaiset väkivaltaiset välikohtaukset Pattaya Beachillä ja läheisellä skeittipuistolla ovat kauhistuttaneet asukkaita ja rannalla kävijöitä, erityisesti niitä, jotka haluavat tulla ulos myöhään illalla. Ihmiset ovat myös huolissaan siitä, että näihin tapauksiin liittyy usein alaikäiset, jotka juovat avoimesti alkoholia ja polttavat kannabista Pattayan rannalla.

Tämä on kolmas suuri tapaus skeittipuistossa noin kuukauden sisään. Jotkut alueen asukkaat ehdottavat ratkaisuna puiston sulkemista yöksi.

Ilmoitamme viranomaisten ratkaisusta tähän ongelmaan, kun se tulee saataville.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.