Pattayan poliisi tarkastaa rantoja väkivaltaisuuksien ehkäisemiseksi, erityisesti teini-ikäisten välillä

Pattaya -

Pattayan poliisi yhteistyössä matkailupoliisin kanssa tarkasti Jomtien Beachin ja Pattaya Beachin sunnuntai-iltana 9. heinäkuuta useiden teini-ikäisten väkivaltaisuuksien jälkeen.

Tarkastuksen tarkoituksena oli Polin mukaan torjua mahdolliset väkivaltaiset riidat, joita Pattayalla sattui melko usein viime aikoina, ja rauhoittaa turisteja, jotka tulivat rannoille rentoutumaan ja nauttimaan yöstä. Everstiluutnantti Surachet Aneksri, Pattayan poliisiaseman apulaisjohtaja.

A nuoren 18-vuotiaan miehen julma pahoinpitely Pattayan asukkaat alkoivat olla huolissaan siitä, että lisääntyvä väkivalta tuhoaisi kaupungin matkailun ja vaarantaisi heidän henkensä.

Vastauksena huoleen poliisit lähtivät eilen illalla jalkapartiolle Jomtien Beachille ja Pattaya Beachille, jonne teini-ikäiset mielellään kokoontuivat.

Poliisit suorittivat etsintöjä teini-ikäisten henkilöllisyystodistusten, laittomien esineiden, ampuma-aseiden ja huumeiden varalta. Lisäksi poliisin läsnäolo auttoi myös pelottamaan kilpailevia teiniryhmiä, jotka olivat suunnitelleet tapaamaan siellä riitojaan, Pol. Everstiluutnantti Surachet sanoi.

Eiliseen mennessä pidätyksiä ei ole tehty, koska mitään laitonta ei löytynyt. Poliisi ryhtyy kuitenkin partioimaan rannoilla useammin rauhan säilyttämiseksi alueella.

Myös julkisilla tiedotuksilla varmistetaan, että ihmiset ovat tietoisia siitä, että alkoholin juominen rannalla on kiellettyä.

Myös Bali Hain rullalautapuistossa, joka on toinen suosittu teini-ikäisten kohtaamispaikka, on tapahtunut useita väkivaltaisia ​​tapauksia. kuten tämä aiemmin tällä viikolla, jossa miestä, joka loi rap-dissin ryhmää teini-ikäisiä vastaan, jotka aiheuttivat kovaa ääntä moottoripyörissä, hakattiin julmasti.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.