Pääepäilty Olaf Brinkmann Hans Peter Mackin murhasta Pattayalla uhkaa mahdollista kuolemantuomiota

Pattaya, Thaimaa-

Pattayalla 62-vuotiaan saksalaisen liikemiehen Hans Peter Mackin murhaa tutkiva huippupoliisi on vahvistanut, että ainakin yhtä epäiltyä, väitettyä johtajaa Olaf Brinkmannia, 52, saksalaista ex-pattia, uhkaa mahdollinen kuolemantuomio. väitetyt toimet.

Videoraportti tästä tarinasta löytyy halutessasi täältä.

Olemme käsitelleet tätä tarinaa laajasti kuluneen viikon aikana, voit seurata tarinaa tähän mennessä napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Apulaispoliisipäällikkö kenraaliluutnantti Surachate Hakparn, joka otti tapauksen henkilökohtaisesti haltuunsa uhrin perheen käskystä, vahvisti, että Brinkmannia syytetään harkitusta murhasta, joka sisältää kuolemanrangaistuksen mahdollisuuden.

Hakparn osoitti useita asioita, jotka johtivat harkittuun maksuun, kuten käynnit rautakaupassa, syöttikaupassa, ja saada vene mukaan osana yleistä suunnitelmaa ruumiin hävittämiseksi.

Brinkmann on kieltäytynyt puhumasta poliisille muutoin kuin asianajajansa kautta, mutta on tunnustanut syyttömyytensä ja Brinkmannin kääntäjä ja lakimies ehdotti, että koko tapaus oli onnettomuus, väittäen, että Mack sai sydänkohtauksen ja epäillyt paniikkiin. Thaimaan poliisi on vähintäänkin skeptinen näiden väitteiden suhteen, kuten harkittu syytös osoittaa.

Muita tapauksen epäiltyjä ei ole lehdistön aikaan virallisesti syytetty harkitusta murhasta, ja he voivat saada lievempiä syytteitä, huomautti Thaimaan poliisi, joka tutkii väitteitä, joiden mukaan pakistanilainen/thaimaalainen Shahruek Uddin pakotettiin aseella ja Brinkmannin uhkauksella osallistumaan. Mackin ruumiin hävittämisessä. Shahruek väittää, että Brinkmann uhkasi murhata hänen vanhempansa ja vahingoittaa vaimoaan ja sisartaan, jos hän ei auta.

Toinen pääepäilty, saksalainen Petra Grundgreif, 54, on myös enimmäkseen vaiti, mutta on kiistänyt murhaneensa Mackin. Toinen saksalainen nainen, Nicole Revel, 52, joka on vammainen eikä pysty kävelemään ilman apua, pidätettiin kiinnostavana henkilönä, joka asui Olafin asunnossa, mutta poliisin mukaan hän ei ole pääepäilty, mutta hän on saattanut olla rikoskumppani.

Thaimaan poliisi jatkaa maailmanlaajuisesti levinneen tapauksen tutkimista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/