Poliisi takavarikoi epäillyn veneen Pattayalla Hans Peter Mackin murhasta

Pattaya -

Poliisi on takavarikoinut veneen, joka kuului saksalaisen liikemiehen Hans Peter Mackin, 62, murhasta epäilliselle. Epäillyt saattoivat suunnitella Hansin ruumiin upottamista avomerelle, poliisi sanoi.

Aiemmat tarinamme:

Pakistanilainen – thaimaalainen, joka oli viimeinen vapaana epäilty pääepäilty saksalaisen kiinteistönvälittäjä Hans Peter Mackin julmasta murhasta, pidätettiin Kanchanaburissa.

Nyt päivitykseen:

Nongpruen poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat takavarikoineet pikaveneen, joka kuuluu tapauksen pääepäillylle Olaf Brinkmannille, 52. Hän piti venettä tuntemattoman saksalaisen ystävän luona osoitteessa Soi Pratamnak 5, Pattaya.

Takavarikointi tuli sen jälkeen, kun tuntematon saksalainen mies tuli poliisille osoittamaan vilpittömyyttään, kun hän tiesi, että herra Olaf oli yksi epäillyistä. Hän kertoi poliisille, että heinäkuun 8th, Olaf pyysi apua vetääkseen veneensä, jonka hän oli alun perin ostanut Soi Nong Krabok 4:stä toimittaakseen Chokchai Garden Housing -tilalle, josta Mackin paloiteltu ja silvottu ruumis löydettiin pakastimesta.

Heinäkuun 9th, he vetivät veneen Ocean Marinan laiturille, mutta Olaf ei saanut pysäköidä venettään laiturille, koska hänellä ei ollut laillisia lisenssiasiakirjoja. Vene vedettiin sitten taloon osoitteessa Soi Pratamnak 5, Pattaya.

Thaimaan poliisin mukaan tunnistamaton saksalainen mies, joka auttoi venettä, ei ole epäilty, eikä hän tiennyt mihin venettä aikoi käyttää. Poliisi myös kehui henkilöä yhteistyöstä tutkinnan kanssa.

Banglamungin kalastusliikkeen CCTV-materiaali osoittaa, että Olaf ja toinen pääepäilty Shahruek Kareem Udin, 27, pakistanilainen/thaimaalainen, ostivat kalastusvarusteita. Poliisi uskoo, että he aikoivat mennä mereen ja pudottaa Hansin ruumiin veteen kalastusmatkan varjolla.

Meneillään oleva tutkinta paljasti myös, että kaksi epäiltyä vieraili rautakaupassa jossa poliisin mukaan kaksi miestä osti sähkösahan, jota käytettiin Mr. Mackin pilkkomiseen.

Epäillyt ovat edelleen pidätettyinä, eikä heitä ole toistaiseksi vapautettu takuista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.