Tuli syttyy sen jälkeen, kun sattahip-nainen unohtaa sammuttaa kaasuliesi

Sattahip -

Sattahipin kaupunginosassa sijaitsevassa talossa syttyi tulipalo tiistai-iltana 27. kesäkuuta, kun asunnonomistaja oli unohtanut sammuttaa kaasuliesinsä.

Tapahtumapaikka oli yksikerroksisessa betonitalossa Chonburin maakunnassa. Palokunta kiiruhti paikalle välittömästi saatuaan paloilmoituksen noin kello 8.

Palomiehet viettivät yli 20 minuuttia 45-vuotiaan rouva Suwatda Sawekchimin talon sisällä riehuneen tulen sammuttamiseen. Hän seisoi talonsa ulkopuolella loukkaantumattomana mutta järkyttyneenä liekeistä.

Hänen mukaansa hän meni lämmittelemään aterian keittiöön ennen kuin poistui siitä säilyttääkseen tavaransa toiseen huoneeseen palattuaan asioinnista.

Valitettavasti Suwatda unohti käynnissä olevan kaasuliesi ja jätti sen ilman valvontaa, mikä lopulta johti tulipaloon.

Asunnonomistaja kertoi olevansa onnekas, että hänen lapsensa tunsi palavan kaasuliesi hajun ajoissa ennen kuin tuli levisi. Hänen lapsensa oli raporttien mukaan turvassa.

Toisessa ei niin onnekkaassa tapahtumassa suuri tulipalo paloi kaksi taloa Pattayassa maanantai-iltapäivällä.

Tuli levisi hallitsemattomasti ja sammutus kesti tunteja, koska yksi talonomistaja oli hamstrannut suuri määrä roskia hänen asunnossaan vuosien ajan myyntiä varten.

Onneksi uhri ja muut asukkaat eivät loukkaantuneet palosta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.