Tuli tuhosi kaksi taloa Pattayassa, ei loukkaantumisia

Pattaya -

Suuri tulipalo paloi kaksi taloa Pattayalla maanantaina iltapäivällä 26. kesäkuuta. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Pattayan kunnallinen katastrofiapuyksikkö sai tänään kello 12 raportin asuinpalotapahtumasta talossa Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella Chonburin maakunnassa. Ilmoituksen saatuaan palokuntaa ja yli 00 vesiautoa lähetettiin paikalle.

Tapaus sattui kolmikerroksisessa rivitalossa, joka vaikutti hylätyltä ja huonokuntoiselta. Raskas tuli valtasi talon ja paksua mustaa savua nousi taivaalle.

Palomiehet ruiskuttivat vettä kuorma-autoista estääkseen liekkien leviämisen naapuritaloihin. Tuli kuitenkin levisi lopulta yhteen viereiseen taloon, joka täyttyi suurella määrällä roskia, kun omistaja myönsi keräävänsä erilaisia ​​esineitä, kuten hamstraajaa.

Pattaya News haastatteli viereisen talon vuokraajaa, rouva Orawan Chaumkritia, 59. Hän paljasti kyynelehtien, että hän on asunut tässä talossa pitkään.

Ajan myötä ihmiset ovat tuoneet hänelle vanhoja tavaroita ja roskat, joita hän on kerännyt COVID-19-pandemian jälkeen. Määrää on kertynyt, ja hän on vähitellen myynyt osan siitä saadakseen rahaa epävirallisten lainakorkojen maksamiseen.

Syttyneen tulipalon osalta Orawan sanoi olevansa epävarma syttymisestä, mutta hän näki savun nousevan ikkunan ulkopuolella.

Loukkaantumisia ei ilmoitettu.

Erillisenä tapauksena tulipalo syttyi klo hotellin kattosauna Pattayassa lauantai-iltana. Huoneessa kerrottiin olevan kunnostustöitä, mutta jotkut hotellin asiakkaat olivat hiipineet huoneeseen, mikä johti tulipaloon. Onneksi kukaan ei loukkaantunut.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.