Hotellin kattosauna Pattayassa syttyi tuleen, ei loukkaantumisia

Pattaya -

Hotellin kattosauna Pattayalla syttyi yhtäkkiä tuleen kello 10 eilen 24. Hotellin henkilökunta väitti, että kyseessä oleva saunahuone oli remontissa ja sisäänpääsykieltokyltti; Jotkut vieraat kuitenkin käyttivät huonetta salaa, mikä johti äkilliseen tulipaloon.

Tapaus sattui hotellissa Soi Arunothaissa Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella Chonburin maakunnassa. Pattaya News on kieltänyt hotellin nimen julkistamisesta odotettaessa palokunnan virkamiesten suorittamaa lisätutkimusta.

Suuri tulipalo havaittiin vallitsevan hotellin 8. kerroksen katolla olevaa saunahuonetta, joka on saunahuoneen, kuntokeskuksen ja auringonottotilan sekatila. Poliisit, palomiehet, turvahenkilöstö ja hotellin henkilökunta työskentelivät yhdessä sammuttaakseen raivoavia liekkejä kemiallisilla sammuttimilla ja vesisuihkulla. Jotkut hotellivieraat osallistuivat myös hankkeeseen roiskuttamalla vettä tuleen.

Palon lopullisen sammumisen jälkeen viranomaiset havaitsivat, että sekä saunahuone että viereinen kuntokeskus kärsivät merkittäviä vaurioita. Hotellin vartijat kertoivat poliisille, että he huomasivat savun nousevan saunahuoneesta valvoessaan valvontakameroita.

Sitten he nousivat katolle tarkistamaan ja kutsumaan muita apua.

Samaan aikaan hotellin henkilökunta paljasti, että saunahuone, jossa palo syttyi, oli suljettu remontin vuoksi selkeällä sisääntulokiellolla. Ennen tapahtumaa oli kuitenkin muutamia vieraita, jotka hiipivät huoneeseen käyttääkseen sitä, mikä mahdollisesti johti tulipaloon, henkilökunta väitti.

Viranomaiset arvioivat vahinkoja ja yrittävät selvittää tapahtuman tarkkaa syytä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.