Chonburi-loton voittaja käyttää 240,000 XNUMX bahtia voittoja haamujen "ruokkimiseen"

Mitä tekisit jos voittaisit lotossa? Maksa velkasi pois? ostaa uusi koti? Sijoittaa säästöihin? No, eräs äskettäinen lottovoittaja valitsi osan rahoilleen vaihtoehtoisen reitin.

Nimensä tiedotusvälineiltä salassa pitänyt lottovoittaja voitti tämän vuoden huhtikuussa 24 miljoonaa bahtia. Tällä viikolla he käyttivät voitoistaan ​​noin 240,000 200 bahtia 26 juhlapöydän vuokraamiseen ja massiivisen illallisen aaveille kiinalaiselle hautausmaalle Trikhun Dharma Foundationissa, Chonburi (Sam Tek Tai), nro 1/2, kylä nro. XNUMX.

Pöytien omistaja, Anan Phochana Nakhon Pathomista, 52, sanoi, että lottovoittaja piti haamujen ruokkimista ansiona omille esi-isilleen. Juhlaan sisältyi riisinkeksejä, alkupaloja, kalaa, jauhelihaa, höyrytettyä rubiinikalaa limetin kera, äyriäissalaattia, paistettua riisiä, ginkgoa ja kookospähkinöitä sekä paljon muuta.

Erään elävän osallistujan, neiti Laphatsarada Rakhangtongin, mukaan, kun haamut olivat syöneet, ruoka annettiin sitä tarvitseville paikallisen yhteisön jäsenille. Sosiaalisessa mediassa mainostettiin tapahtumaa ja kutsuttiin apua tarvitsevia syömään kaikkea, mitä kummitukset eivät saaneet valmiiksi.

Tämä on tuskin ensimmäinen kerta, kun Chonburissa järjestetään tällainen tapahtuma kummituksille. Viime vuoden helmikuussa pidettiin kummituselokuvailta, kuten täällä käsiteltiin.

Lisäksi vuonna 2021, Chonburissa pidettiin paljon pienempi juhla haamuille. Mitä mieltä sinä olet? Uskotko haamuihin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/