Phichitin paikallinen hautausmaa isännöi "Ghost Movie Night" -tapahtumaa sadoille kuolleille kiinalaisen uudenvuoden aikaan

Phichit –

Phichitin maakuntasäätiö isännöi eilen illalla, 1. helmikuuta, kiinalaista uutta vuotta, Phichit Samakkhi -säätiön hautausmaalla Muengin alueella erittäin erikoista elokuvailtaa, joka kutsui rajoitetun määrän yleisöä osallistumaan ja nauttimaan kolmesta elokuvasta ympäröivien 330 haudan alla. mitä järjestäjät sanoivat, olisi myös satoja haamukatsoja.

Tapahtuma järjestettiin 57 peräkkäisenä vuonna kiinalaisen uudenvuoden yönä paikallisten tiedotusvälineiden mukaan vanhan kiinalais-thai-uskomuksen mukaisesti, jonka mukaan taivaan portit avautuvat tänä päivänä sieluille tapaamaan lapsiaan ja vastaanottamaan ansiot. he olivat tehneet uudenvuoden uhritilaisuudessa.

Anusit Limsiriwong, Phichit Samakkhi -säätiön varapuheenjohtaja, kertoi, että säätiö oli järjestänyt kiinalaisen uudenvuoden juhlan klo 5. eilen ennen elokuvaillan isännöintiä. Siellä oli perinteisiä kiinalaisia ​​esityksiä, täysi encore ja ilotulitus hautausmaan paikallisille suojelushengille.

"Kolme elokuvaa, sekä thaimaalaisia ​​että kiinalaisia ​​klassikkoelokuvia, esitetään klo 6. kunnioittaa vainajaa kaikissa 30 haudassa nauttia. Myös elävien joukosta kiinnostuneet olivat tervetulleita mukaan. Anusit päätti.

TPN huomauttaa, että tämä ainutlaatuinen perinne on tapahtunut myös muualla Thaimaassa, mukaan lukien Chonburi, jota käsittelimme täällä (Napsauta alla):

Chonburin asukkaat näyttävät elokuvia yli tuhannelle "haamulle" paikallisella hautausmaalla saadakseen ansioita

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.