Paikalliset asukkaat järjestivät 36 pöydän kiinalaistyylisen juhlaillallisen aaveille Chonburin hautausmaalla

KUVAT: Mueang Chon Reporter

Chonburi -

Paikallinen mies on järjestänyt haamuille 36 pöydän kiinalaistyyliset juhlat hautausmaalla Panthongin alueella tällä viikolla.

Tanawan Choti, 43, kertoi paikalliselle thaimaalaiselle medialle: ”Äitini kertoi minulle, että hän halusi kuolevana toiveena järjestää ilmaiset juhlat haamuille ennen kuolemaansa, jotta hän voisi ruokailla ystäviensä ja perheensä kanssa, jotka olivat myös menneet ohi. hänet ja he voisivat toivottaa hänet tervetulleeksi toiselle puolelle."

Mr. Tanawanin äiti kuoli äskettäin ja hän täytti hänen viimeisen toiveensa aiemmin tällä viikolla.

Thaimaassa hautausmaat ovat harvinaisia, koska suurin osa väestöstä osallistuu buddhalaisuuteen ja polttohautausseremonioihin, mutta jotkut kiinalais-thaimaalaissyntyiset ihmiset osallistuvat hautausseremonioihin. Usko paranormaaleihin ja haamuihin on yleisesti ottaen melko yleistä Thaimaassa.

”Kolmekymmentäkuusi pöytää kiinalaista ruokaa laadukkaassa juhlatunnelmassa pystytettiin Sawang Uttayanin hautausmaalle aiemmin tällä viikolla. Jatkoimme sitten "vieraiden" viihdyttämistä noin tunnin ajan. Tanawan selitti.

Mr. Eakkaluck Undee, 35, juhlatyöntekijä Chonburista, kertoi thaimaalaiselle lehdistölle: "Olen ollut kiinalaisella juhla-alalla yli 18 vuotta. Kukaan ei ole koskaan tilannut juhlaillallista haamuille. Tämä on ensimmäinen kerta minulle tai kenelle tahansa muulle alalla tuntemalleni. Se oli hieman epätavallista ja antoi minulle ikävän tunteen olla hautausmaalla kattamassa pöytiä ja palvelemassa "vieraita".

"Juhlaseremonian päätyttyä ruoka annettiin alueen köyhille, koska valitettavasti näytti siltä, ​​että haamut eivät voineet kuluttaa maallisia aineita." Eakkaluck lisäsi.

Juhlissa ei säästetty kuluja, ja tarjolla oli laadukkaita hopeaesineitä, ruokaa, juomia ja jopa viihdettä ja puheita eläviltä toivoen menestyneille.

Helmikuussa toinen asukasryhmä piti aaveille elokuvafestivaalin myös Chonburissa. Voit lukea siitä lisää täältä:

https://thepattayanews.com/2021/02/23/chonburi-residents-show-movies-to-over-a-thousand-ghosts-at-local-cemetery-to-make-merit/

KUVAT: Mueang Chon Reporter

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.