Kaksi intialaista miestä ilmoitti, että transsukupuoliset varkaat varastivat heidän kalliit kultakaulakorunsa Pattayalla

Pattaya -

Transsukupuolisten varkaiden väitetään varastaneen kultaisia ​​kaulakoruja kahdelta intialaismieheltä erillisissä välikohtauksissa samana iltana Pattayassa.

Kapteeni Puttaruk Sornkamharn Pattayan kaupungin poliisista kertoi Pattaya Newsille, että lauantaina (13. toukokuuta) kello 2 AM, MR. NAGASESHA REDDY NEERUGANTI, 00, Intian kansalainen, teki ilmoituksen Pattayan kaupungin poliisille. Hän kertoi poliisille kävelevän rennosti Pattaya Beachillä intialaisten ystäviensä kanssa lähellä Soi 34:a.

Yhtäkkiä transsukupuolinen henkilö lähestyi herra Nagasheshaa ja halasi häntä. Hän työnsi heidät pois ennen kuin toinen transsukupuolinen henkilö lähestyi häntä takaapäin. Tämä transsukupuolinen henkilö repi avoimesti kaulastaan ​​kultaisen kaulakorun, jonka arvo oli 66,000 XNUMX bahtia, ja kiipesi moottoripyörällä. Pattaya News toteaa, että tapaus oli viiden metrin päässä poliisilaatikosta.

Mr. Nagashesha kertoi Pattayan poliisille, että hän ja hänen ystävänsä yrittivät jahdata epäiltyjä lyhyen matkan, mutta epäillyt onnistuivat pakenemaan.

Toinen intialainen mies, MR. GURDEEP SINGH, 33, joka sanoo olevansa intialainen liikemies, teki samanlaisen ilmoituksen Pattayan kaupungin poliisille. Hän kertoi Pattayan poliisille kävelevänsä Pattaya Second Roadilla varhain tänä aamuna. Siellä oli kaksi transsukupuolista, jotka yrittivät halata häntä, ennen kuin veivät hänen kaulastaan ​​26,000 XNUMX bahtia arvoisen kultaisen kaulakorun ennen kuin kiihtyivät.

Kapteeni Puttaruk kertoi The Pattaya Newsille, että Pattayan poliisi tutkii lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa löytääkseen epäiltyjä lisäoikeudellisia toimia varten. On epäselvää, ovatko kahdessa eri tapahtumassa epäillyt samoja henkilöitä vai erilaisia, kapteeni totesi, vaikka tämä oli mahdollista ja CCTV-materiaalia tarvitaan tämän vahvistamiseksi tai kieltämiseksi.

Tällainen tapaus on aina vahingoittanut matkailua, kapteeni Puttaruk lisäsi.

Rikokset intialaisia ​​turisteja vastaan, Varsinkin transsukupuolisten henkilöiden ottaminen turisteilta kaulakoruja oli yleistä viime vuonna, vaikka poliisi ryhtyikin mittaviin toimenpiteisiin reagoidakseen tapauksiin.

Muita turisteja vastaan ​​kohdistuneita varkauksiin liittyviä rikoksia on kuitenkin edelleen tapahtunut.

Juuri aiemmin tällä viikolla brittimies ilmoitti Pattayan poliisille, että nainen varasti hänen kalliin Rolex-kellonsa toisessa tapahtumassa, joka vahingoitti matkailua.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.