Pattayalaisen naisen väitetään varastavan lähes miljoonan bahtin Rolexia brittiläiseltä turistilta

Pattaya -

Brittituristi kertoi, että thaimaalainen nainen, jonka hän kutsui huoneeseensa viettämään aikaa Pattayassa, oli varastanut häneltä kalliin Rolex-kellon ja paennut. Rannekello maksoi uhrin mukaan lähes miljoona bahtia.

Brittimies, Mr. Mark B., 39, kylpesi asuntonsa kylpyhuoneessa naisen odotellessa ulkona. Kun hän tuli ulos kylpyhuoneestaan, hän huomasi, että nainen oli kadonnut, ja hänen väitetään olleen mukanaan Mark's Rolex -kello, jossa oli kultainen ranneke ja timanttipinnoitetut kasvot, joiden arvo oli lähes miljoona bahtia.

Uhri teki ilmoituksen Pattayan poliisille ja antoi myöhemmin haastattelun The Pattaya Newsille eilen 7. toukokuuta. Hän sanoi, ettei tiennyt epäillyn nimeä, koska hän oli juuri tavannut hänet asunnossaan Jomtienin alueella Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, muutama päivä sitten.

Mies kertoi tapauksen sattuneen eilen illalla. Hän kertoi kutsuneensa naisen huoneeseensa vain viettämään aikaa. Kun hän näki, että nainen oli noussut kalliilla rannekellollaan, hän juoksi hänen perässään ja näki vain hänen karkaavan kulman takaa.

Polkapteeni Chonlawit Athipansi, Pattayan poliisiaseman apulaistutkija, kertoi The Pattaya Newsille, että poliisi yrittää tunnistaa ja paikantaa epäillyn. Hän lupasi, että poliisi noutaa varastetun esineen uhrille, koska sillä oli hänelle tunnearvoa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.