Pattayan poliisi pidätti kodittoman miehen, koska hänen kerrotaan joutuneen toisen kodittoman sairaalaan raa'assa pahoinpitelyssä

Pattaya -

Poliisi törmäsi kodittomaan mieheen Pattayassa, kun tämä oli kuulemma hyökännyt kodittoman ystävänsä kimppuun puun oksalla ja joutui paikalliseen sairaalaan.

Hyökkäys tapahtui aamulla 5. toukokuuta. Tuntematon pattayalainen ilmoitti poliisille, että kodittomalta näyttänyt mies hakkasi toisen noin 50-vuotiaan kodittoman henkilön hylätyn kiinteistön edessä Soi Thep Prasit 17:ssä, Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, ja pakeni.

Pahoinpidelty ja vielä tuntematon koditon mies loukkaantui vakavasti. Sawang Boriboonin pelastajat kuljettivat hänet läheiseen sairaalaan. Tapausta nähnyt paikallinen kertoi The Pattaya Newsille nähneensä uhrin ja hänen hyökkääjän riitelevän ennen hyökkäystä.

Mies löi uhria suurella puun oksalla useita kertoja ennen kuin pakeni. Paikallinen totesi myös, että nämä kaksi miestä olivat todella aiempia ystäviä, ja hän näki heidät yhdessä pari päivää ennen pahoinpitelyä.

Toukokuun 11. päivänä kello 8 Pattayan poliisi ilmoitti The Pattaya Newsille pidättäneensä epäillyn, 42-vuotiaan Thaimaan kansalaisen. Hänet pidätettiin hylätyssä baarissa Thappraya Roadilla noin 1.9 kilometrin päässä tapahtumapaikalta. Alun perin epäillyn ilmoitettiin olevan teini-ikäinen, mutta Chaowlit on paljon vanhempi.

Chaowalitin kerrottiin hyökänneen kodittoman ystävänsä kimppuun väittäen, että uhri pakotti hänet fyysisesti korjaamaan polkupyöränsä. Häntä kerrottiin lyövän päähän ja häntä pahoinpideltiin ensin. Tämä pakotti hänet taistelemaan takaisin itsepuolustukseksi väitteidensä mukaan.

Uhri on edelleen tajuttomana sairaalassa. Epäilty on poliisin huostassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.