Asunnottomiin kohdistuvat väkivaltaisuudet lisääntyvät Pattayalla

Banglamung -

Koditon mies on loukkaantunut nuoremman kodittoman teini-ikäisen kimppuun hyökättyä hänen kimppuunsa Pattayan alueella.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta perjantaina (5th) lähellä hylättyä taloa osoitteessa Soi Thep Prasit 17 Nongpruessa. He ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen tuntemattoman, noin 50-vuotiaan kodittoman miehen vuotavan voimakkaasti verta.

Kodittoman miehen olkapäästä ja päästä löydettiin neljä vakavaa haavaa. Hänet vietiin läheiseen sairaalaan lääkärinhoitoon.

Todistaja, joka tunnetaan vain rouva Aoi, 48, kertoi Pattaya Newsille, että loukkaantunut mies pyysi koditonta teini-ikäistä korjaamaan polkupyörää, mutta tuli ulos epäiltyä uhkaavana, mikä muuttui sanalliseksi ja sitten fyysiseksi kiistelyksi, jossa oli mukana lasipulloja ja veitsi.

Pattaya News totesi, että viime aikoina tapahtui neljä tapausta, joissa kodittomat taistelivat Pattayassa, ja kaupungin viranomaiset ovat sanoneet, että tästä on tullut vakava ongelma.

Yhdessä näistä tapauksista koditon mies hyökkäsi kepillä Jomtienissa nuoren hierontaliikkeen työntekijän kimppuun ilman erityistä syytä.

Toisessa tapauksessa koditon mies loukkaantui vakavasti kodittoman naisen veitsellä, molemmilla osapuolilla on hyvin erilaisia ​​tarinoita.

Julkisimmassa tapahtumassa yksi koditon mies puukotti toista koditonta miestä katsoessaan elokuvaa Wat Chain temppelimessuilla kymmenien todistajien kanssa Etelä-Pattayassa.

Aiemmin tänään, a koditon mies löydettiin kuolleena tuntemattomista syistä Pattayan Walking Streetiltä, ​​kuten täällä raportoimme.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.