Pattayan asukas liukastuu, putoaa ja katoaa Huai Chak Nokin tekoaltaalla

Nongprue -

Paikallinen asukas menehtyi kaatuttuaan Huai Chak Nok -altaaseen liukastuttuaan ja kaatuttuaan ja murtautuessaan kallonsa kiveen.

Nongpruen poliisille ilmoitettiin tapauksesta perjantaina (28th) Huai Chak Nok Reservoirissa lähellä Thung Klom Tanmania.

Pelastuslaitokset ja Pattaya News -tiimi saapuivat paikalle löytääkseen paikallisen puuleikkurin, 53-vuotiaan Kanchit Boonsrin ruumiin vedestä. Hänen ruumiinsa oli juuttunut noin 100 kiloa painavan kiven alle.

Kiven poistamiseen käytettiin kaivuria, ennen kuin hänen ruumiinsa nostettiin vedestä. Hänen kallossaan löydettiin vakava haava.

Nookan Puangmala, 53, kertoi Pattaya Newsille, että aiemmin iltapäivällä hän ja herra Kanchit työskentelivät puiden oksien leikkaamisessa lähistöllä. Valmistuttuaan he kävelivät tapaamaan tuntematonta teini-ikäistä, joka keräsi simpukoita.

Simpukkakeräysalueella herra Kanchit liukastui ja putosi säiliöön. Hänen päänsä halkesi isoa kiveä vasten kaatuessaan ja jäi puristuksiin toisen raskaan kiven alle.

Hänen perheelleen ilmoitettiin traagisesta kuolemasta, ja hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen temppeliin valmistautumaan viimeisiin rituaaleihin.

Juuri muutama päivä sitten vielä tunnistamaton luuranko löydettiin samasta säiliöstä, jota käsittelimme täällä.

Viime kuussa mielisairas mies hukutti nuoren pojan samaan altaaseen.

Säiliö on myös ollut yleinen paikka moottoripyörävarkaille, jotka ovat tyhjentäneet riisuttujen pyörien jäännökset.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.