Mielenterveyspotilas hukkui 11-vuotiaan lapsen Pattaya Reservoirissa

Pattaya -

Väitetty mielisairas mies hukutti 11-vuotiaan lapsen Pattayan tekojärveen eilen 26. maaliskuuta.

Sawang Boriboon -pelastajat ja poliisi ryntäsivät Pattayan Huai Chak Nokin tekojärvelle pelastamaan hukkuvaa lasta noin klo 3. Tapahtumapaikalla oli paljon katsojia, mukaan lukien lapsen ystävät.

Ystävät osoittivat vettä, jossa he olivat viimeksi nähneet 11-vuotiaan ystävänsä kamppailevan ilmasta ennen veden alle joutumista. Pelastajat sukelsivat välittömästi paikalle ja pelastivat hukkuneen lapsen alle 30 minuutissa. Lapsi oli kuitenkin traagisesti menehtynyt hukkuessaan.

Pattayan poliisi haastatteli tapauksesta kuolleen lapsen ystäviä. He kertoivat kyyneleen, että he tapasivat thaimaalaisen miehen, jolla oli yllään vihreä paita ja keltaiset shortsit, joka vaikutti henkisesti epävakaiselta kantotavan perusteella. Hän leikki vedessä yksin vaatteissaan, kun he tapasivat hänet.

Lapset, joista kukaan ei osannut uida, sanoivat lähestyvänsä häntä ja kysyneensä, oliko vesi syvää. Mies ei vastannut, vaan käveli ohitse ja otti uhrin ja kantoi hänet veteen, noin 10 metrin päähän rannasta. Sitten mies vapautti yhtäkkiä uhrin syvässä vedessä, mikä sai tämän kamppailemaan, uppoamaan ja katoamaan lasten lausuntojen mukaan.

Lapset kertoivat, että ennen kuin heidän ystävänsä upposi, hän huusi kiihkeästi apua. Mies kuitenkin vain katseli ja käveli sitten pois vedestä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Sitten hän nousi työntöpyöränsä selkään ja ajoi pois välinpitämättömän näköisenä.

Hukkuvan lapsen ystävät juoksivat myöhemmin kylään pyytämään apua. Pattayan poliisi haastateltuaan lapsia tunnisti nopeasti epäillyn ja pidätti hänet. Mies, 28-vuotias Atthaphon Thipkomol, nähtiin ajavan polkupyörällä säiliöstä. Poliisin mukaan hänellä on autismia muistuttava mielisairaus. Mies kiisti aluksi osallisuutensa tapahtumaan, mutta uhrin ystävät tulivat vahvistamaan, että hän oli tekijä.

Tilanne muuttui kaoottiseksi, kun kuolleen lapsen omaiset ja perhe yrittivät hyökätä Atthaphonin kimppuun, joten poliisin täytyi ottaa hänet nopeasti kiinni poliisiasemalle oman turvallisuutensa vuoksi.

Epäillyn isoäiti, rouva Somboon Bunjan, 68, vieraili asemalla ja kertoi poliisille, että hänen pojanpoikansa ei yleensä ole väkivaltainen ja että hän olisi ehkä halunnut vain leikkiä lasten kanssa, mutta jokin meni pieleen. Hän oli ollut psykiatrisissa sairaaloissa ja hoidossa aiemmin.

Epäiltyä syytetään kuoleman aiheuttamasta piittaamattomuudesta. Häntä kuulustellaan intensiivisesti ja lääkintäviranomaiset tutkivat hänen henkistä tilaansa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.