Sadat turistit liittyvät Wan Lai Songkran "Tipsy Tubing" -tapahtumaan Paissa

Pai, Mae Hong Son –

Yli 500 ulkomaalaista turistia liittyi Thaimaan matkailuviranomaisen järjestämään kaksipäiväiseen Wan Lai Songkran "Tipsy Tubing" -tapahtumaan Paissa.

Tilaisuus pidettiin huhtikuun 20th huhtikuun 21st Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) toimesta. Thaimaan matkailuviranomaisen Mae Hong Son -toimiston (TAT Mae Hong Son) johtaja Panuwat Katnark kertoi Thaimaan medialle.

Yli 500 ulkomaalaista turistia liittyi tapahtumaan Pai Bridgellä. He nauttivat monista aktiviteeteista, kuten konserteista, tanssista, vesiroiskeista, vesitunneleista, paikallisesta urheilusta ja paikallisesta ruoasta. Tapahtuman kohokohta on kuuluisa Tipsy Tubing Pai-joen varrella. Tämä toiminta on lisännyt paikallista matkailua ja taloutta.

Järjestäjien mukaan tästä tulee todennäköisesti vuosittainen tapahtuma Songkranin aikana.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.