Ilmansaasteet aiheuttavat edelleen ongelmia Thaimaassa, hallitus sanoo työskentelevänsä ongelman parissa

Thaimaa -

Thaimaan hallitus on heidän mukaansa ratkaisemassa PM 2.5 -pölysaastetta ja kehottaa ihmisiä välttämään ulkoilua.

Perjantaina (10. maaliskuutath) Pääministerin apulaispääsihteeri Anucha Burapachaisri kertoi lehdistölle: "Saastumisenvalvontaosaston mukaan PM 2.5 -pölytasot Bangkokissa ja lähialueilla ovat jatkaneet nousuaan tänään. Kuitenkin huomisen jälkeen (11. maaliskuutath), ilmansaasteet Bangkokissa ja lähialueilla vähenevät tuulen vuoksi ja auttavat pesemään pölyn pois ongelma-alueilta. Kuitenkin maaliskuun 14th maaliskuuhun 16th pölyä lakaistaan ​​todennäköisesti muualta Bangkokiin."

"Samaan aikaan pölysaasteet 14 pohjoisessa maakunnassa kasvavat maaliskuun XNUMX. päivään astith. Ilmansaasteet Thaimaan pohjoisosissa vapautuvat kahdessa viikossa, Anucha lisäsi.

”Ihmisten tulee käyttää kasvonaamioita ja välttää ulkoilua. Lasten, vanhusten ja ihmisten, joilla on henkilökohtaisia ​​terveysongelmia, tulisi olla enemmän tietoisia henkilökohtaisesta terveydenhuollosta”, Anucha huomautti.

"Thain hallitus on kiinnittänyt huomiota PM 2.5 -pölyn saastumiseen Bangkokissa, lähialueilla ja muualla Thaimaassa. Yritämme ratkaista ongelman kolmella päämittauksella, jotka ovat alueen hallinnan lisääminen, saastelähteiden ehkäiseminen ja vähentäminen sekä ratkaisujen etsiminen ilmansaasteiden ratkaisemiseksi”, Anucha selitti.

TPN-media huomauttaa, että Chiang Mai oli eilen 9. maaliskuuta maailman ykkönen ilmansaasteiden suhteen verkossa AQI-indeksien perusteella.

TPN huomauttaa myös, että ilmansaasteiden arvostelijat ovat jatkuvasti sanoneet, että pelkkä sokeriruokopellojen polttamisen kieltäminen, joka on suurin saastumisen lähde, ei korjaa ongelmaa ilman Thaimaan hallituksen maanviljelijöille tarjoamaa koulutusta ja vaihtoehtoisia ratkaisuja. poltetun sokeriruo'on ostamista mahdollisilta ostajilta vastaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.