Thaimaan poliisi pidätti kauneuskilpailijan, jonka väitetään liittyvän kiinalaisen miehen sieppaukseen ja lunnaisiin

KUVA: Sivu 3 Uutisia

Kansallinen -

Thaimaan poliisi pidätti neljä thaimaalaista, joista yksi oli entinen naispuolinen kauneuskuningatar, joiden väitettiin sieppaaneen kiinalaisen miehen 4 miljoonan bahtin lunnaita vastaan.

Neljä epäiltyä pidätettiin epäiltynä varakkaan kiinalaisen Wang Namfenin, 34, kidnappauksesta. Uhri pakattiin ihmisen kokoiseen laatikkoon ja kuljetettiin Hua Hiniin, missä epäillyt kiduttivat häntä ja vaativat häntä maksamaan heille 4 miljoona bahtia vapaudestaan.

Sieppauksesta ilmoitti Lumpinin poliisille Bangkokissa lauantaina 15. huhtikuuta Wangin ystävä, joka tunnetaan vain nimellä Yu. Hän kertoi poliisille, että Wang oli yhtäkkiä menettänyt yhteyden häneen, ja hän oli huolissaan hyvinvoinnistaan.

Tämän jälkeen tutkijat aloittivat tutkinnan ja pidättivät yhden naisen ja kolme miestä maanantaina 17. huhtikuuta. Kaikki he olivat thaimaalaisia, ja heidän joukossaan oli entinen kauneuskilpailija, jonka poliisi tunnisti Phetcharada “Nam Phet” Saengsakuliksi.

Phetcharadan kerrotaan olleen uhrin entinen tyttöystävä. Hän erosi hänestä ja solmi uuden suhteen Suphaporn "Boss" Halmun -nimisen miehen kanssa, joka myös pidätettiin.

Naisen väitettiin salaliiton Suphapornin ja kahden muun rikoskumppanin kanssa siepatakseen uhrin tietäen, että tämä oli rikas.

Epäillyt pakottivat Wangin siirtämään 2 miljoonaa bahtia ja sitten 900,000 1.03 bahtia Kobin rikoskumppanin pankkitilille. Uhri joutui lopulta tekemään toisen XNUMX miljoonan bahtin arvoisen siirron toisen rikoskumppanin tilille, joka tunnistettiin vain Saritaksi.

Ryhmän kerrotaan tunnustaneen Wangin kidnappauksen ja on edelleen pidätettynä lehdistön ajan. Wang ei vahingoittunut, mutta järkyttyi kokemuksesta.

On ollut useita merkittäviä lunnaita Kidnappaukset Thaimaassa äskettäin, useimmiten Kiinan kansalaisia, kuten tämä.

Toinen Suuri äskettäinen lunnaita ja sieppaustapaus tapahtui Pattayassa kirkkaan päivänvalossa, kuten kerroimme täällä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.