PÄIVITYS: Kolme kiinalaista miestä, jotka sieppasivat ja murhasivat kiinalaisen naisen Bangkokissa, pidätettiin Kiinassa

KUVA: Komchadluek

Kansallinen -

Kiinassa on pidätetty kolme kiinalaista miestä, joita epäillään kiinalaisen opiskelijatoverinsa sieppaamisesta ja murhasta. Thaimaan poliisi kuulustelee mahdollista thaimaalaista naisrikollista.

Ensin edellinen tarinamme:

Kiinalainen naisopiskelija löydettiin kuolleena säkin sisältä, kun kolme kiinalaista sieppaajaa oli siepannut hänet. Thaimaan poliisi uskoi, että epäillyt ovat jo paenneet Thaimaasta lennolla Kiinan Chengduun.

Nyt päivitykseemme:

Thaimaan poliisipäällikkö Pol. Kenraali Damrongsak Kittipraphat kertoi lehdistötilaisuudessa tänään, 4. huhtikuuta, että Kiinan viranomaiset ovat pidättäneet kolme kiinalaista sieppauksesta epäiltyä, Su Pengfei, 24, Chen Sagaing, 23, ja Su Xiangfei, 23.

Kolmea miestä epäillään Thaimaassa opiskelevan nuoren kiinalaisen musiikkiopisto-opiskelijan Jin Chinin sieppaamisesta ja murhasta. Nämä kolme murhasivat hänet ja heittivät hänen ruumiinsa ojaan Nonthaburin maakunnassa ennen kuin pakenivat Thaimaasta takaisin Kiinaan pakenemaan pidätystä, Pol sanoi. Kenraali Damrongsak.

Kuitenkin Kiinan lainvalvontaviranomaiset yhteistyössä Thaimaan poliisin kanssa löysivät ja pidättivät kolme nopeasti Wuhanissa. Kenraali Damrongsak sanoi, että Thaimaan maahanmuuttovirasto on jo lähettänyt tutkijat Pekingiin kuulustelemaan epäiltyjä Kiinan viranomaisten kanssa rikoksen todellisen motiivin paljastamiseksi.

Aluksi poliisipäällikkö uskoi, että murhan motiivi johtui rakkauskolmiosta, sillä yksi epäillyistä oli ollut suhteessa uhrin kanssa, koska he molemmat asuivat Kiinassa. Tapahtumapäivänä epäillyn väitettiin pyytäneen seksiä uhrin kanssa, mutta uhri kieltäytyi, mikä johti kidnappaukseen, lunastusyritykseen, tappamiseen ja ruumiin heittämiseen, Damrongsak sanoi.

Damrongsak paljasti myös, että Thaimaan poliisi kuulustelee myös 19-vuotiasta naista, joka saattoi olla mukana auttamassa epäiltyjä. Thaimaalainen nainen, jonka henkilöllisyyttä poliisi on toistaiseksi salannut, työskentelee karaokekaupassa ja kuulemma tunsi uhrin.

Kolmea kiinalaista miestä syytetään kidnappauksesta lunnaita varten, harkittuun murhaan ja ruumiin kätkemiseen Thaimaassa.

Kenraali Damrongsak sanoi kuitenkin, että heitä uhkaa Kiinan lain mukaan paljon ankarammat rangaistukset, mukaan lukien kuolemantuomio, ja että Kiinan viranomaiset olivat luvanneet "heittää kirjan" epäillyille tässä kiinalaisia ​​ja thaimaalaisia ​​raivostuneen tapauksen osalta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.