Kidnapattu kiinalainen korkeakouluopiskelija löydettiin kuolleena Nonthaburin maakunnasta, epäillyt pakenevat Thaimaasta

KUVA: Matichon

Kansallinen -

Kiinalainen naisopiskelija löydettiin kuolleena säkin sisältä, kun kolme kiinalaista sieppaajaa oli siepannut hänet. Thaimaan poliisi uskoi, että epäillyt ovat jo paenneet Thaimaasta lennolla Kiinan Chengduun.

22-vuotiaan Jin Chinin, joka on kolmannen vuoden naismusiikkiopiskelija Bangkok Thonburi -yliopistossa, ruumis löydettiin pakattuna säkin sisään ojassa banaaniviljelmän vieressä Nonthaburin maakunnassa lauantaina 1. huhtikuuta.

Jin Chin sai viisi puukotusta rintakehän vasemmalle puolelle ja suuren haavan oikeaan olkapäähän. Poliisi löysi hänet myös pyyhkeellä kaulassaan.

Löytön jälkeen Thaimaan poliisi aloitti tapauksen tutkimisen ja sai nopeasti tietää, että Jin Chinin kerrottiin sieppaaneen kolme kiinalaista miestä nimeltä Su Pengfei, Chen Sagaing ja Su Xiangfei, jotka ovat jo paenneet Thaimaasta lennolla Chengduun Kiinaan. Kaksi epäillyistä näkyy tämän artikkelin kansikuvassa.

Poliisi sanoi, että Jin Chin siepattiin hänen kampuksensa lähellä keskiviikkona 29. maaliskuuta klo 5-7. Kolme epäiltyä yritti sitten vaatia 500,000 2.5 yuanin lunnaita tai noin XNUMX miljoonaa bahtia musiikinopettaja-isältään Kiinassa, mutta hänen isänsä ei antanut heille rahaa, koska luuli sen olevan pila.

Isä otti myöhemmin yhteyttä Bangkokin Thonburi-yliopistoon ja pyysi yliopistoon tekemään poliisiilmoituksen, kun hän sai tietää, että hänen tyttärensä oli todella kadonnut.

Yksi CCTV-kamera tallensi uhrin nousevan epäiltyjen vuokraamaan Mazda-sedaniin. Poliisi uskoi, että sieppaajat olivat seuranneet Jin Chiniä sosiaalisessa mediassa jonkin aikaa ja pyysivät yhtä heistä teeskentelemään rakentavansa suhdetta hänen kanssaan. Sitten kolme seurasi häntä Thaimaahan, missä hän tuli opiskelemaan musiikkia. Hänen kerrotaan joutuneen kohteena, koska hänen isänsä on tunnettu Kiinassa ja varakas.

Poliisi sanoi, että sieppaajat saattoivat murhata uhrin, koska he eivät onnistuneet hankkimaan lunnaita. Kolme miestä lähti Thaimaasta 30. maaliskuuta, ja Thaimaan poliisi koordinoi Kiinan viranomaisten kanssa pidätysmääräyksiä epäiltyjä vastaan.

Tämä ei ole ollut ensimmäinen tapaus, jossa Kiinan kansalaiset ovat viime aikoina suorittaneet lunnaita ja sieppauksia Thaimaassa. Tässä on pari esimerkkiä Pattayasta äskettäin:

Maaliskuun puolivälissä 2023 kiinalainen nainen entiset kiinalaiset liikekumppanit sieppasivat hänet kirkkaan päivän valossa Pattayassa yrittäessään saada lunnaita hänen aviomieheltään. Epäillyt otettiin myöhemmin kiinni, ja osa heistä pakeni.

Viime vuoden lopulla 2022 muut kiinalaiset miehet sieppasivat kiinalaisen miehen Walking Streetiltä ja sormi leikattiin irti osana lunastusyritystä. Epäillyt pidätettiin myöhemmin, ja heidän todettiin osallistuneen uhrin kanssa laittomiin asioihin.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.