PÄIVITYS: Big Joke vierailee Pattayassa, pitää lehdistötilaisuuden suuresta lunnaista ja sieppaustapauksesta Walking Streetillä, jossa on mukana Kiinan kansalaisia

Pattaya -

Kiinalaiset epäillyt sekä uhri, jonka sormi amputoitiin 37 miljoonan bahtin lunnaista, määrättiin karkotettaviksi Thaimaasta ja mustalle listalle pääsystä maahan, koska he olivat oleskelleet valtakunnassa opiskelijaviisumilla laittomasti.

Edellinen tarinamme:

Pattayan poliisi antoi kaksi pidätysmääräystä kahdesta kiinalaisesta epäillystä, jotka sieppasivat 40-vuotiaan kiinalaisen Pattaya Walking Streetiltä ja amputoivat hänen sormensa lunnaita varten.

Nyt päivitykseemme:

Apulaispoliisipäällikkö Surachate "Big Joke" Hakparn ilmoitti lopettaneensa sieppaustapauksen, jossa kiinalaiset sieppaajat sieppasivat oman entisen ystävänsä Walking Streetiltä ja katkaisivat hänen sormensa lunnaita varten lokakuussa.

Big Joke vieraili henkilökohtaisesti Pattayalla viime yönä, marraskuun 21. päivänä, keskustelemaan tapauksesta.

Kaksi sieppaajaa, Zhang "Tatao" Delong, 30, ja hra Zhang Wenjia, 25, pidätettiin Bangkokissa ja heitä syytettiin yhteistoiminnasta kiristyksessä, pidätyksessä, fyysisessä pahoinpitelyssä ja öisessä varastamisessa.

Big Joke sanoi, että sieppaajat olivat todella läheisiä uhrin kanssa, koska he johtivat yhdessä naapurimaassa sijaitsevaa puheluhuijauskeskusta. Kidnappaajat joutuivat konfliktiin uhrin kanssa ja sieppasivat hänet rahasta.

Tutkimuksessa havaittiin myös, että kaksi epäiltyä ja uhri oleskelivat laittomasti Thaimaassa opiskelijaviisumilla, joten kaikki kolme karkotettaisiin ja joutuisivat mustalle listalle Big Joken mukaan.

Thaimaan maahanmuuttoviranomaiset, jotka myönsivät opiskelijaviisumin kiinalaisille epäillyille, joutuivat kurinpitorangaistukseen.

Big Joke paljasti, että epäillyt ylittivät Kambodžasta Thaimaahan paetakseen Kiinan hallituksen johtamaa intensiivistä laittomien siirtolaisten tukahduttamista Kambodžassa.

Thaimaa torjuu parhaillaan myös laittomia kiinalaisia ​​maahanmuuttajia ja kiinalaisia, jotka harjoittavat laittomia tai harmaita yrityksiä maassa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.