Värifestivaali (HOLI) järjestetään Pattayalla ja vetää onnellista, energistä yleisöä

Pattaya -

Värifestivaali (HOLI) järjestettiin Pattayalla ensimmäistä kertaa Itä-Thaimaassa. Tuhannet intialaiset, ulkomaalaiset muista maista ja thaimaalaiset liittyivät festivaalille.

Edellinen tarinamme:

Pattaya City yhdessä Thai Indian Pattaya Business Associationin (TIPBA) ja Indian Community Pattaya Associationin (ICP) kanssa kutsuvat kaikki juhlimaan Holi-festivaalia Pattayassa Central Pattaya Beach Roadin risteyksessä 12. maaliskuuta klo 7–11.

Festivaali pidettiin lauantaina (11th) Central Pattaya Beachillä Central Klangin päässä. Festivaaliin osallistuivat Thai Indian Pattaya Business Associationin (TIPBA) presidentti Sukkarat Karnla ja Indian Community Pattaya Associationin (ICP) presidentti Laksaman Singh.

Festival of Colors (HOLI) Pattaya Thailand pidettiin tukemaan intialaisia ​​perinteitä ja kannustamaan matkailua. Festivaaleilla oli kaksi vyöhykettä, jotka olivat hindujen uskonnollinen vyöhyke ja viihdealue, jossa orgaaniset värit roiskuvat elävää musiikkia ja tanssia sekä ilmaisia ​​intialaisia ​​ruokia ja juomia.

Festivaali on yksi tunnetuimmista kansainvälisesti Intian festivaaleista. HOLI tarkoittaa "vuoden loppua". Väriroiskeet ovat samanlaisia ​​kuin Songkran-festivaali, joka on nyt vain muutaman viikon päässä.

Tapahtumaa pidettiin esikatseluna Songkranille sosiaalisessa mediassa, ja se sai tuhansia tykkäyksiä ja jakoja sosiaalisessa mediassa ja suurta huomiota, ja monet keskittyivät onnellisiin ja innostuneisiin osallistujiin.

Järjestäjät vaikuttivat tyytyväisiltä tapahtuman osallistujamäärään ja positiiviseen vastaanottoon ja toivovat, että siitä tulee Pattayalla vuotuinen perinne ja joka vuosi suurempi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.