Pattayan Holi-festivaali on huikea: ilmainen sisäänpääsy, maukas ruoka ja hauskaa kaikille!

Pattaya -

Pattaya City yhdessä Thai Indian Pattaya Business Associationin (TIPBA) ja Indian Community Pattaya Associationin (ICP) kanssa kutsuvat kaikki juhlimaan Holi-festivaalia Pattayassa Central Pattaya Beach Roadin risteyksessä 12. maaliskuuta klo 7–11.

Holi eli värien festivaali on tärkeä hindujen festivaali, joka juhlistaa kevään saapumista, uusia alkuja ja rakkautta. Vaikka jotkut perheet osallistuvat uskonnollisiin tilaisuuksiin, monille Holi on aikaa nauttia olostaan ​​tanssimalla, laulamalla ja heittämällä värillistä jauhetta ja vettä muiden tapahtuman osallistujien päälle.

Useiden sponsorien anteliaisuuden ansiosta Holi-festivaali on tänä vuonna ilmainen kaikille osallistujille.

Osallistujat voivat nauttia erilaisia ​​herkullisia ruokia ja välipaloja, jotka tarjotaan ilmaiseksi.

Lisäksi jokainen osallistuja saa pussit liukenevaa värijauhetta, jonka avulla jokainen voi osallistua leikkisään värinheittotoimintaan muiden kanssa ilman lisäkustannuksia.

Holi-festivaalin isännöinnin tarkoituksena on herättää matkailua ja antaa paikallisille ja Pattayan turisteille mahdollisuus nauttia eloisasta festivaalista, jota juhlivat paitsi intiaanit myös monet kansallisuudet riippumatta uskontojen suurkaupungeissa ympäri maailmaa.

Jälleen Festival of Colors järjestetään Central Pattaya Beach Roadin risteyksessä klo 12-7 11. maaliskuuta. Älä unohda käyttää vanhaa tai vähemmän suosikkipaitaa ennen kuin lähdet festivaaleille, koska asiat menevät sekaisin!

Lisätietoja aikataulusta tätä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.