Ensimmäinen turistilento Kiinasta saapuu Thaimaahan 9. tammikuuta

Thaimaa-

Kiinalaiset turistit saapuvat Thaimaahan ensimmäisellä turistilennolla lähes kolmeen vuoteen 9. tammikuutath, 2023.

Aiemmat tarinamme:

Ei enää pakollista karanteenia. Ei enää rajoituksia lennoilla. Negatiivinen testitulos 48 tuntia ennen matkaa on ainoa Covid-vaatimus matkustaa Kiinaan 8. tammikuuta alkaen.

Kansanterveysministeri ja varapääministeri Anutin Charnvirakul sanoi Thaimaan tiedotusvälineille eilen, (5.th), "Mailla, jotka tarvitsevat Covid – 19 -testauksen ennen paluuta maihinsa, on myös oltava sairausvakuutus ennen Thaimaahan tuloa. Tämä johtuu siitä, että kun heillä on positiivinen Covid-19-testi ennen paluumatkaa, heitä on hoidettava Thaimaassa. Hotellien on helpotettava RT-PCR-testiä."

Kaikkia tämän suunnitelman yksityiskohtia ei kuitenkaan ole vielä julkaistu. Alla joitain taustatietoja:

Kiinalaiset voivat vihdoinkin palata helpommin Thaimaahan sunnuntaina 8. tammikuuta, ja yksi innostuneimmista osapuolista on Pattayan matkailuviranomaiset ja yritysten omistajat.

Kansanterveysministerin ja varapääministeri Anutin Charnvirakulin johdolla useat valtion virastot sopivat periaatteessa tänä iltapäivänä, 5, tiukemmat Covid-vaatimukset Thaimaan vierailijoille.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn totesi lehdistölle: "Ensimmäinen lento Kiinasta on Xiamen Airlinesilta, joka on suora lento Xiamenista Suvarnabhumin lentokentälle ja on täynnä 200 matkustajaa, jotka saapuvat 9. tammikuutath"

Thaimaan siviili-ilmailuviranomaisen johtaja Suttipong Kongpool sanoi: "Kiinasta tulee tämän vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana jopa 20 lentoa päivässä, jotka saapuvat Suvarnabhumin kansainväliselle lentokentälle, Phuketin kansainväliselle lentokentälle ja Chiang Main kansainväliselle lentokentälle . Jokaisella lennolla on noin 200 matkustajaa, mikä on noin 4,000 XNUMX matkustajaa päivässä.

Thanet Petchsuwan, Aasian markkinoinnin apulaiskuvernööri ja Thaimaan Etelä-Tyynenmeren matkailuviranomainen (TAT) totesi "Odotamme 300,000 60,000 vierailijaa Kiinasta saapuvan Thaimaahan tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Kiinalaisia ​​vieraita on tammikuussa 90,000 150,000, helmikuussa XNUMX XNUMX ja maaliskuussa XNUMX XNUMX. Tänä vuonna arvioimme tuovan viisi miljoonaa kiinalaista kävijää."

"Thaimaa markkinoi kiinalaisia ​​turisteja tullakseen takaisin "kostomatkailijoiksi". Yksi matkailusuunnitelmistamme houkutella kiinalaisia ​​turisteja on tuoda kiinalaisia ​​kuuluisuuksia Thaimaahan. Tämä strategia oli onnistunut ennen Covid -19:ää." Thanet päätti.

Kiinan rajat, myös matkailuun lähteviltä kansalaisilta, olivat periaatteessa kiinni kolmeksi vuodeksi viime vuoden lopulla päättyneen Covid Zero -politiikan vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.