Viimeiset tiedot Pattayan kansainvälisestä ilotulitusfestivaalista 2022: Pysäköinti, ilotulitusajat, teiden sulkeminen jne.

KUVA: เรารักพัทยา

Pattaya, Thaimaa-

Se on vihdoin täällä. Vuoden 2022 Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali alkaa huomenna, 25. marraskuuta 2022, ja kestää kaksi päivää Pattaya Beachillä.

Ilmaisessa tapahtumassa, jolle olemme viime viikkoina kiinnittäneet huomiota, on neljä suurta maata, jotka näyttävät näyttäviä ilotulitteita Pattaya Beachillä tapahtumassa, jonka odotetaan houkuttelevan yli 100,000 XNUMX turistia ja vierailijaa.

Linkitämme joitain aiempia tietojamme ja kerromme täällä yksityiskohtaisesti uudesta tiedosta ja tiedossa olevista asioista.

Ilmainen pysäköinti löytyy alla olevista paikoista:

Ilotulitteiden ja konserttien aikataulu löytyy klikkaamalla right täällä.

Alla oleva sinisellä merkitty alue, koko Beach Road ja pienet osuudet yhdistävistä pääteistä, kuten Pattaya Klang, suljetaan kokonaan kaikilta ajoneuvoliikenteeltä klo 2–XNUMX festivaalin molempina päivinä. Kaupungin viranomaiset varoittavat vierailijoita ja asukkaita, että liikenteen odotetaan olevan erittäin merkittävää, ja ovat ehdottaneet vaihtoehtoisia kulkuneuvoja, kävely- tai moottoripyörätaksia välttääkseen juuttumista tuntikausia kestäviin liikenneruuhkiin.

Lisää tietoa tiesuljeista ja liikennetoimenpiteistä voit lukea napauttamalla tätä.

Yli 600 katukauppiasta, suurin määrä Pattaya-tapahtumaan koskaan sallittuja kaupungin viranomaisten mukaan, perustetaan suurimmalle osalle Pattaya Beachin pituutta luoden jännittävän markkinatunnelman.

Mobiilitehostustorneja on pystytetty rannan toiselle puolelle, jotta yritetään rajoittaa aiempien ilotulitusfestivaalien aikana ilmenneitä ongelmia matkapuhelinverkkojen katkeaessa täysin paikallisesti, koska kymmenet tuhannet väkijoukot käyttivät puhelimiaan tapahtuman tallentamiseen.

Droonit ovat kiellettyjä tapahtumassa, ja virallisesti poliisi on sanonut, että alkoholin juominen rannalla on kiellettyä, mutta sen odotetaan tapahtuvan siitä huolimatta. Poliisi on myös muistuttanut yleisöä, että kannabiksen tupakointi julkisilla paikoilla ja tupakointi rannoilla yleensä on laitonta.

Tänä vuonna ilotulitteita käytetään taustana ainakin yhdelle suurelle elokuvalle ja koska tapahtuma nimettiin yhdeksi Kaakkois-Aasian parhaista merifestivaaleista, kuten näet napauttamalla tätä.

Lukuun ottamatta odottamattomia Internet-ongelmia, jotka kuten mainittiin vaivanneet aikaisempiin tapahtumiin, mutta matkapuhelinoperaattorit sanovat olevansa valmiita, ilotulitus striimataan thai- ja englanninkielisillä Facebook-sivuillamme Grand Center Point Spacesta ainakin festivaalin ensimmäisenä päivänä, 25. marraskuuta. jotka eivät voi osallistua.

Nauti esityksestä ja pysy turvassa!

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/