Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali on saanut kunnian "yhdeksi kolmesta Aasian suurimmasta merimatkailufestivaalista"

Pattaya, Chonburi-

Eilen, 29. maaliskuuta, Pattayan kaupunginjohtaja Pramote Tubtim paljasti Pattayan kansainvälisen ilotulitusfestivaalin menestyksen sen jälkeen, kun Aasian kansainvälinen festivaali- ja tapahtumayhdistys on myöntänyt sen äskettäin "yhdeksi Aasian kolmesta suurimmasta merimatkailufestivaalista". tai IFEA. Festivaali järjestetään yleensä marraskuun lopussa Thaimaassa Pattaya Beach Roadin varrella, ja sen tarkoituksena oli alun perin juhlistaa edesmenneen kuningas Bhumibol Adulyadejin hallituskautta. Herra Pramote sanoi, että tämä tunnustus oli suuri ilo kaikille Chonburin asukkaille. Kansainväliseen ilotulituskilpailuun osallistui lähes 20 maata, ja Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali valittiin onneksi viimeisellä kierroksella. Kaupungin pormestari lisäsi myös, että Pattayan kaupunki jatkaa tämän tapahtuman parantamista sekä muita Pattayan tapahtumia, jotta se saa saman kunnian ensi vuonna.

TPN huomauttaa kuitenkin, että meneillään olevien Covid-19-rajoitusten ja -toimenpiteiden sekä suunnitelman vuoksi käsitellä virusta endeemisenä suurtapahtumana, tapahtuu enimmäkseen tämän vuoden kolmannella ja neljännellä neljänneksellä, niin kauan kuin Covid-3-ongelmia ei enää ole.

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.