Luettelo suljetuista teistä, joita on varottava Pattayan kansainvälisen ilotulitusfestivaalin aikana

Pattaya -

Seuraavassa on luettelo teistä, jotka suljetaan 2022.–25. marraskuuta 26 järjestettävän Pattaya International Fireworks Festival 2022 -festivaalin helpottamiseksi.

Pattayan viranomaisten mukaan Beach Road suljetaan liikenteeltä Dolphin-liikenneympyrästä Walking Streetille Etelä-Pattayalla klo 14-00. Central Klang Road 22nd Roadilta Beach Roadille on myös suljettu klo 00-2.

Pattayan viranomaiset neuvovat kuljettajia käyttämään Pohjois- ja Etelä-Pattayan teitä, jotka ovat avoinna yhdelle kaistalle.

Viranomaisten mukaan kuljettajien tulisi välttää sinisellä korostettua Beach Roadia tapahtuman aikana, koska se on kokonaan suljettu ajoneuvoliikenteeltä.

Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali odotetaan tuovan yli 100,000 XNUMX katsojaa, joten liikenne on melko myöhäistä koko kaupungissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.