Pattayan pormestari kutsuu turisteja katsomaan "Pattayan kansainvälistä ilotulitusfestivaalia"

KUVA: เรารักพัทยา

Pattaya -

"Pattaya International Fireworks Festival 2022" valaisee Pattaya Cityn taivaan ja saa katsojien leuat laskeutumaan ensi viikolla.

Kaksipäiväinen festivaali valaisee koko merenrantakaupungin ensi viikolla 25.-26. marraskuuta Pattayan pormestarin Poramase Ngampichesin mukaan. Sen järjestää Pattaya City, jonka tehtävänä on houkutella ja hämmästyttää turisteja, auttaa paikallisia ihmisiä hankkimaan elantonsa ja elvyttää maailmankuulua turistikaupunkia sen jälkeen, kun tilanne oli rauhoittunut kahdeksi vuodeksi Covid-19-pandemian aikana.

Poramasen mukaan ilotulitusfestivaaleilla on yli 600 katukojua, joissa myydään kaikenlaisia ​​esineitä ja häikäiseviä kohokohtia ammattimaisista pyroteknisistä ryhmistä Belgiasta, Kanadasta, Malesiasta ja Filippiineiltä.

Pormestari uskoo, että festivaali kohentaa taloutta, sillä Pattayan kaikki huoneet, erityisesti merenrantahuoneet, ovat lähes täynnä. Sisäänpääsy on ilmainen, ja kaupunkiin odotetaan jopa 100,000 XNUMX katsojaa!

Huomioi ulkomaalaisille, että Beach Road on suljettu ajoneuvoliikenteeltä noin klo 5 alkaen molempina festivaalipäivinä, ja merkittäviä liikenteessä on odotettavissa viivästyksiä ympäri kaupunkia.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.