Pattayan poliisi partioi intensiivisesti Pattaya Beachillä ja hillitsee laitonta alkoholinkäyttöä viimeaikaisten tapahtumien jälkeen

Pattaya -

Pattayan poliisi on alkanut intensiivisesti partioida Pattaya Beachillä yöllä sen jälkeen, kun useat teini-ikäiset ja nuoret aikuiset olivat riidelleet Pattayan poliisiaseman edessä.

Edellinen tarinamme:

Kahden teini-ikäisten opiskelijoiden ryhmän väitettiin olleen kiista Pattayan poliisiaseman edessä ennen kuin ampuivat kolme laukausta tuliaseesta taivaalle kauhistuttaen lähellä olevia turisteja.

Keskiyön jälkeen tänään (1. lokakuutast), Pattayan kaupungin poliisipartio partioi Pattaya Beachillä ja tarkasti tuliaseita ja laittomia huumeita kaaoksen ja rikosten estämiseksi. Laittomia esineitä ei kuitenkaan löytynyt.

Poliisi ilmoitti myös sekä thaimaalaisille että ulkomaalaisille, jotka rentoutuivat rannalla ja jotkut juovat alkoholia, että tämä oli laitonta. Alkoholinvalvontalain mukaan rannoilla ei saa myydä tai juoda alkoholia, ja lainvalvontaviranomaisille voidaan määrätä korkeita sakkoja tai jopa vankeutta. Lisäksi julkinen päihtymys on myös Thaimaan lain vastaista.

Pattaya News huomauttaa, että historiallisesti näitä sääntöjä on kuitenkin ollut kevyesti valvomatta alueella. Pattayan yleisen maineen vuoksi turistikaupunkina ja juhlakaupunkina. Äskettäisten rikosten rannalla ja useiden välikohtausten, kuten ampuma-aseonnettomuuden, tappeluiden ja miehen, joka uhkasi puukottaa toista miestä kovan melun takia, vuoksi poliisi on alkanut keskittyä alkoholin käyttöön mahdollisena laukaisijana näille tapahtumille.

Pattayan poliisi ilmoitti Pattaya Newsille, että erityistä huomiota kiinnitettäisiin alle XNUMX-vuotiaisiin, joiden väitetään tulevan paikallisille rannoille helpoksi juomapaikaksi poissa valppaiden vanhempien tai viranomaisten luota. Lainvalvontaviranomaiset muistuttivat yleisöä myös siitä, että vaikka kannabis dekriminalisoitiin tämän vuoden kesäkuussa, julkinen tupakointi, myös rannoilla, oli lainvastaista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.