Teini-ikäisten opiskelijoiden väitetään ampuneen aseella Pattayan poliisiaseman edessä henkilökohtaisen kiistan vuoksi

Pattaya -

Kahden teini-ikäisten opiskelijoiden ryhmän väitettiin olleen kiista Pattayan poliisiaseman edessä ennen kuin ampuivat kolme laukausta tuliaseesta taivaalle kauhistuttaen lähellä olevia turisteja.

Pol. Kapteeni Sontaya Khansub Pattayan poliisiasemalta sai kauhuissaan turisteilta ilmoituksen ryhmästä teini-ikäisiä opiskelijoita moottoripyörillä, jotka väittivät ampuneen aseella ilmaan uhatakseen toista ryhmää Pattaya Beachillä lähellä Soi 9:ää kello 1 aamuyöllä tänään, 28. syyskuuta. Tämä oli suoraan Pattayan poliisiaseman edessä.

Noin 20 teini-ikäisen ryhmä, joista osa oli koulupukuissa, hajaantui heti kun poliisi saapui kadun toiselta puolelta, tulituksen järkyttyneenä. Pattayan poliisi lähestyi sitten yhtä 16-vuotiasta teini-ikäistä, joka oli vain "Mos" ja joka sanoi opiskelleensa Bang Lamungissa sijaitsevassa koulussa.

Opiskelija väitti: "Olin hengaamassa ystävieni kanssa rannalla, kun vanhat vastustajamme, joiden kanssa ryhmäni riiteli, pysähtyivät ja ampuivat aseen taivaalle pelotellakseen meitä."

Pattayan poliisi kysyi myös läheisiä turisteja, jotka olivat todistamassa tapahtuman. He sanoivat nähneensä 3-4 epäiltyä huutavan ryhmälle ennen kuin he ampuivat aseella kolme kertaa taivaalle ja pakenivat moottoripyörillä. Rannalta löydettiin kaksi luodinkuorta, ja poliisi epäili, että ne olivat vain tyhjiä luoteja.

Pol. Kapteeni Sontaya neuvoi opiskelijoita tekemään ilmoituksen Pattayan poliisiasemalle. Sillä välin hän tarkastaa CCTV-materiaalia löytääkseen epäillyt.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.