Pattaya CC voitti hopeaesineitä 7. Koh Chang Beach Cricket Tournament -osasta 3 - The Stallions -turnauksesta.

 Hyvät lukijat, nyt se osa, jota olette kaikki odottaneet – PCC Stallions -marssi voittoon. PCC:lle on ollut hämmästyttävä vuosi, sillä se voitti Bangkokin liigan A-divisioonan, Chang Mai Big Bash -turnauksen. Kolmannen kerran peräkkäin ja nyt Koh Chang Beach Cricket – joka oli toistaiseksi ainoa tapahtuma, jota PCC ei ollut onnistunut voittamaan.  Ensi vuonna Thoroughbreds pyrkii kohtaamaan The Stallionsin Cupin finaalissa ja Carthorsesin tavoitteena voittaa vähintään yksi ottelu (ottelu liian kaukana).

Toimittajan huomautus: Jos ensimmäinen osa jäi paitsi, napsauta tästä.

Toimittajan huomautus: Jos et muistanut toisen osan, napsauta tästä.

   Stallions koostui parhaista saatavilla olevista First Teamin jäsenistä ja Gary Moolmanille annettiin kunniapaikka hänen erinomaisesta työstään 12.th mies aikaisempien vuosien liigaottelussa.  Divisional-vaiheen ensimmäinen ottelu pelattiin Koh Chang B:tä vastaan. Stallions avasi keilailun Garyn kanssa, jonka käsivartta ei synkronoitu gyrokompassin kanssa, joten Got hyötyi runsaista lisäominaisuuksista ja Garyn makaamisesta matolla yhdessä vaiheessa.  15 off the first over. Simon menestyi vielä huonommin ja Poom lisäsi 19. Jotain oli tehtävä juoksunopeuden hillitsemiseksi, ja Wez voitti turnauksen ensimmäisen neiton. Andy, Jainish ja Habby keilasivat kaikki loistavasti ja antoivat kukin 2 juoksua Veerille, Abulle ja Sutteelle marginaalisella yhteismäärällä 41. Sai hyvän pituuden Simonille 3:lla. Gary löi 2 6ers ja otti sitten pallon peliin. Gentleman’s Department ennen keilailua, mutta 7 lisätty. Mr T huusi Wezille 13 ja The Stallions alkoivat kuroa kiinni. Andy ja Habby saivat 12 ja 9 varmistaakseen kokonaissumman, joten Veer tarvitsi pisteitä, mutta Jainish sai 4 ja tulos oli 48. Orit voittivat 7 juoksulla. .

   Toinen ottelu pelattiin The Southernersia vastaan. Jälleen The Stallions keilaili ensimmäisenä. Chaps lyötiin Garylle 23, kun taas Simon lyhensi Patrickia viidellä keilattuaan. Stallion-keilaajat olivat edelleen erittäin taloudellisia Wezin 5:llä. , 7 Andysta, 1 Jainishista ja 5 Habbysta Thaimaan kansallispelaajaa Chan Chaita vastaan. Erinomaista tavaraa pitämään viimeiset 2 vaihtoa 5 juoksuun ja pisteet 20:ksi. Voitettavissa oleva ottelu, mutta portit piti säilyttää. Gary aloitti loistavasti 43:lla ja Simon vielä paremmin Patrickin 13:llä. Wez hyökkäsi Vaughanin kimppuun 19 3:lla ja The Stallions oli edellä 6 ohituksella. Andy hävisi 3 juoksua, kun hän jäi taakse ja Eddie piti Habbyn piilossa. Chan Chai pelasi todella nopean finaalin, mutta Jainish piti hänet poissa 5 ja yhteensä 7. Toinen voitto, tällä kertaa 1.

   Päivän viimeinen ottelu pelattiin British Club Master Battersia vastaan. Valitettavasti heidän lyöntinsä oli selvästi epämiellyttävää, eivätkä he pystyneet suojelemaan kulkuaan tai saamaan The Stallion -keilareita pois. Simon otti wicketin ja Jainish ja Habby kumpikin 2 Weziltä ja Garylta saaliita.  Yhteensä 1 oli 2nd turnauksen alhaisin pistemäärä ja melkein koko joukkue oli ankkalammikko. Väistämätön tapahtui ensimmäisen pallon jälkeen ja The Stallions saavutti pian 60, mutta Jainish keilattiin kahdesti -10 ja matka ankkalammen viimeisellä kierroksella. pienentää pisteet 50:een, mutta voitto 49 juoksulla.

      Ainoastaan ​​3 joukkuetta piti puhtaat tulostaulukot ja 2 heistä kohtasi Cupin välierissä, The Stallions vastaan ​​Koh Chang A, kiihkeästi kilpaileva joukkue, jota Bobby valmentaa. Kuten tavallista, The Stallions keilaili ensin.  Gary avasi Marwinille, mutta sai hieman epävarmuutta huutaakseen 13:n. Simon teki saman Bodhia vastaan, joka juoksi hyvin nopeasti porttien väliin. Wez keilaili Pang 2:nnd pallo ja 4 pisteellä, pienensi pistemäärän 21:een. Andy oli taloudellinen 7 ja Gary otti upean yhdellä kädellä saaliin hylätäkseen Johnnyn 8:lla Jainishista.  Habby yritti liikaa Bobbya vastaan ​​leveillä, mutta sitten heitti hänet ja juoksi hänet ulos upealla heitolla yhdestä kannosta. Bobby sijoittui tuloksella -4 ja tuloksena 32. Saattaisi luulla, että tulos oli helppo, mutta Koh Chang A:lla on hyvät keilaajat. Gary jäi kiinni ensimmäisen pallon taakse ja juoksi selittämättömällä tavalla leveästi -1:lle. Hello duck pond. Simon sai 5, mutta kesti nollasta ja enemmän uintia lammessa. Wez sai tasaisen 8, mutta PCC oli pitkään jäljessä. Andy sai 2 leveää palloa, mutta sai itsensä ulos ja vain 3. Hänen pisteessään PCC oli 17 juoksua ajelehtimassa ja tuijotti tappiota fizzogissa. Habby apuun 3 6:lla ja 20 juoksulla, vain 1 jäljessä ja yksi jäljellä.  Jainish sai 6 pistettä ja 14 voittoa 13 juoksulla ja paikan finaalissa. Upea ottelu ja loistava paluu The Stallionsilta.

   Finaali pelattiin Bangkokin Black Parrotsia vastaan, joka oli voittanut Koh Chang C:n välierissä. Wez hävisi lopulta heiton ja häntä käskettiin lyömään. Gary löi ensimmäisenä ja sai 2 6 pistettä ennen kuin hänelle heitettiin viimeinen pallo. 4. Simon sai ansiokkaasti 14 Rehabista ja Stronky loukkasi Wezin ylpeyttä heittämällä hänet viimeisen pallon 7. Andy siirsi vauhtia yhdessä 16:n kanssa päästäkseen 41:een, kun jäljellä oli 2 ylitystä, eikä joukkueissa ollut yhtään mitään. Habby onnistui vain kolmella, joten Jainishin täytyi heilauttaa pajua, minkä hän teki murskaamalla Jeffersin 3 ja saavuttamalla puolustettavan pistemäärän 20. Gary avasi keilailun ja Stronky nosti pallon ympäri maata 60 ja Rehab ansaitsi 14 enimmäkseen lisänä. Simonilta. Wez keilasi Jeffersin, jolla oli kauhea peli, 13 ja pisteet olivat hyvin lähellä. Jeff Epstein (älä kysy) sai 0 Andylta ja Jainishilta tyrkyttämältä Slattersilta kolmella. Kaikki riippui viimeisestä . Habby keilaili todella nopeasti, mutta Christy sai kuuden ja hiihti sitten pallon, jonka Habby nappasi ja keilaili täydellä nopeudella ja täydellä venytyksellä. 12 maaliin ja pisteet 3. PCC Stallions voitti 6 juoksulla fantastisessa finaalissa.

   Palkintojenjaossa jaettiin muitakin palkintoja hyvin ansaituille joukkueille: Puiset syömäpuikot British Club Swingersille; Hopealusikka eteläisille ja Runners up Cup mustille papukaijoille. PCC Stallions ei kuitenkaan päättynyt, sillä Turnauksen pelaaja palkittiin Habby Singhille hänen erinomaisesta kokonaissuoritustaan.  

   Viikonloppu oli loistava menestys, ja kaikki johtui Steve Perryn organisatorisista taidoista yhdessä sponsorien ja The Shambala Resortin tuella sekä tuomareiden, maalintekijöiden ja kuuluttajien avustuksella. Uima-allas, ankkalammikko, ruoka ja nestemäisiä virvokkeita arvostettiin suuresti. 

"Muistakaa hyvät lukijat, kuulitte sen täällä ensin, epävirallisena, QT:llä, ja hiljaa, hiljaa."

 

 

   

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/