Pattaya CC ansaitsee hopeaesineitä 7. Koh Changin kansainvälisessä rantakrikettiturnauksessa – osa 1

By: Clive Rogerson

7th Koh Changin kansainvälinen rantaturnaus pidettiin 26.-28th elokuuta Shambala Beach Resortissa ja koostui 16 joukkueesta. Joukkueet tulivat Chang Main alueelta, Bangkokista ja Pattayasta, Koh Changin osavaltiosta Phuketista ja yksi Malesiasta, Pangolinsista paljastavilla "budgie salakuljettajilla" . Pattaya CC. aloitti 3 joukkuetta; The Stallions (nuori 1st joukkue), The Thoroughbreds (vanhempi, hitaampi, 1st joukkue) ja The Carthorses (hyvin paljon vanhempi, paljon hitaampi joukko kiusallisia harrastajia).

   Viimeinen turnaus pidettiin vuonna 2020, jossa PCC Thoroughbreds voitti Egg Cupin, kun taas PCC Stallions voitti Wooden Chopsticks. PCC Carthorses teki tyhjän. Kumpikin yrittäisi parantaa asemaansa ja voittoa Orille. antaisi Grand Slam -turnauksen vuodelle 2022 – Bangkokin liiga ja Chang Mai Big Bash -tapahtumat ovat jo laittaneet hopeaesineet pokaalikaappiin. 

   16 joukkuetta jaettiin 4 divisioonaan, ja kolmen divisioonan ottelun tulokset määrittävät, mistä neljästä palkinnosta kilpailisit semifinaalissa. Häviäjät saisivat puiset syömäpuikot, 4.rd sijan joukkueet saisivat Hopealusikan, 2nd sijan joukkueet kilpailevat Egg Cupista ja tähdet haastaisivat The Winners Cupista ja Runners-up Cupista.  Mukana olisi myös Player of the Tournament Trophy. 

   Tunnettuja, mutta vähän ymmärrettyjä kriketin lakeja oli muutettu antamaan 5 pallon ohitukset, kaikki rangaistuslisät olivat 2, 4 ja 6 juoksua myöhempien virheiden vuoksi, eikä niitä keilattu uudelleen. Tarjolla oli 4 juoksua palmupuuhun lyömisestä vartijan takana ja 12 pallon saamisesta uima-altaaseen tai ankkalammen. Lyöjä pelasi yksin 1 kierroksen ja juoksi puoliväliin portin ja puoliväliin takaisin yhden juoksun. Kyllä, monet unohtuivat ja jotkut loppuivat sen seurauksena. Hiven menetys poisti lyöjän pisteistä 1 juoksua, ja lopullinen luku oli nolla tai miinus, mikä edellytti käyntiä jääkylmässä vedessä. ankkalampi. Jokainen kenttäpelaaja keilaili 5 yli ja liikkui kentällä, kunnes 1 ylitystä oli suoritettu. Korkein pistemäärä voittaa.

   Tämä raportti olisi liian pitkä, jos kaikki Pattayan CC-ottelut käsitettäisiin täällä.  Joten, aion jakaa raportin osiin, joista PCC Carthorses käsitellään ensin. Lisäraportit kattavat täysveriset ja orit. .

    Carthorses, kapteenina Clive Rogerson, koostuivat Gavinista ja hänen pojistaan ​​Lewisista ja Harrysta sunnuntaina, Alan Mulberrystä, joka mursi lukon ja tilalle tuli John McEwan 2 ottelun jälkeen, Edwin van Rensburg, Edwin van Rensburgin isä (Toby) ja Berne Lamprecht. 

Edwinin isä (68-vuotias) kohtaa Phuket Penguinsin

   Carthorses v Phuket Penguins. Kapteeni Clive voitti heiton ja päätti keilauttaa ensin. Valitettavasti huolimatta harjoituksesta ennen ottelua, Bowlerin käsivarressa oli paljon huojuntaa, mikä johti paljon. Bernen ja Edwinin isän No Balls ja laajat pelit. Tämän ansiosta Penguins sai ylitsepääsemättömän pistemäärän 75.  Huolimatta kapteeni Cliven kohteliaista pyynnöstä "suojella käyntiäsi", hänet jätettiin huomiotta ja oli typerä juoksu ja 2 saalista, mikä rajoitti Carthorsen tuloksen 26:een. Tappio 49:llä.

   Seuraava vastaan ​​Koh Chang C. Kapteeni Clive voitti heiton ja päätti keilahtaa. Sama tulos, jossa oli paljon leveitä ja ei palloja. Alan pudotti vaikean saaliin, kun KC C -joukkue saavutti lukuisia rajoja saavuttaakseen 83:n.  Carthorsen vastaus vaimeni jälleen kolmella kadonneella ovella, ja Clive sai parhaan maalin 3/8:stä. Bernie ja Toby menivät ankkalammen luo.

Viimeinen Division-ottelu vastaan ​​Lanna. Â Jälleen kapteeni Clive voitti heiton ja keilaili. Â Tulos oli hieman parempi, kun keilaajat saivat silmänsä sisään ja kätensä toimimaan, mutta Lanna onnistui silti 67. Carthorses pelasi paremmin ja menetti vähemmän pisteitä ja onnistui huippupisteensä. 33, mutta silti tappio 34 juoksulla.

PCC Carthhores. Takarivissä L:lle R. John McEwan, Bernie Lamprecht, Edwin van Rensburgin isä, Alan Mulberry. Eturivissä LR Gavin, Edwin van Rensburg, Clive Rogerson (kapteeni), Lewis.

   Tappio merkitsi viimeistä sijaa divisioonassa ja semifinaaliottelua British Club Swingersiä vastaan ​​sunnuntaiaamuna saadakseen paikan Wooden Chopsticks -finaaliin.  Kapteeni Clive hävisi heiton, mutta häntä pyydettiin keilaamaan – hänen ensisijainen vaihtoehtonsa.  Brittiläiset mailapelaajat olivat hyvin epäurheilijoita nuoria Harrya ja Lewisia kohtaan, ja tavanomaisia ​​lisäominaisuuksia ja paljon rajoja oli runsaasti. Dan sai pisteet 28 ja Ben 25. yhteensä 112. Carthorses aloitti hyvin, mutta Berne menetti käyntinsä samoin kuin Edwin ja John, jotka hävisivät 2 osuttuaan 10 juoksua ja päätyivät ankkalampiin Edwinin kanssa. Nuori Harry, Lewis ja Clive pitivät pisteensä, mutta he onnistuivat vain pienissä pisteissä yhteensä 12:lla. Oi, 100 tappiota!!! 

Siitä huolimatta se oli loistava viikonloppu kaikille, etenkin 68-vuotiaalle eteläafrikkalaiselle, joka oli pelannut ensimmäisen kilpailuottelunsa rantakriketissä. Parempaa onnea ensi vuonna. 

Toinen osa tulossa pian.

Bern Ankkalammikko
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/