Pattaya CC voitti hopeaesineitä 7. kansainvälisestä Koh Chang Beach -krikettiturnauksesta – osa 2

   Tämä raportti kattaa Pattaya Cricket Clubin (PCC) Thoroughbredsin polun. Viimeinen turnaus pidettiin vuonna 2020, jolloin he voittivat Egg Cupin eli 3rd sijalle, mutta tänä vuonna he toivoivat, pienellä tuurilla, varastavansa voiton. Se ei olisi helppoa, koska PCC Stallions, Alibaba, Black Parrots ja Koh Chang A vastaisivat jyrkästi.

Toimittajan huomautus: Jos ensimmäinen osa jäi paitsi, napsauta tästä.

Tämän turnauksen joukkueen jäseniä olivat: Reds Liddell (kapteeni), Trevor Moolman (Garyn isä), Steve Christie eli Crunch, Andy Scofield, Richard Stuart ja Glynn Davies. Huolimatta siitä, että he ovat PCC 1:n vanhempia jäseniäst Joukkue, ja ehkä hieman hitaampi, useimmat olivat aikansa taitavia kriketinpelaajia, ja he ovat säilyttäneet kaiken tietonsa ja suurimman osan taidoistaan. Jokainen, joka ei kohtele heitä kunnioittavasti, saa krikettipohjansa runsaan piiskauksen.

   Heidän ensimmäinen ottelunsa divisioonan pudotuspeleissä oli Black Parrotsia vastaan. Thoroughbreds avasi keilailun Andy Scofieldin erittäin siistillä kierroksella iskevää Stronkya vastaan ​​5:ksi. Sekä Crunch että Glynn saivat Rehabin ja Jeffersin (vastaavasti) kimppuun rajojen ja lisäominaisuuksien vuoksi, ja Redsiltä vaadittiin tarkkaa keilailua. hillitsemään vuorovesi. 42 maalin jälkeen 3rd yli. Richard jakoi 10 Slattsille ja Trevor voitti finaalin Christylle, joka loppui viimeiseen palloon (-5), yhteensä 57. Kiistanalainen tulos, joka avautui Trevorille 9 ja Crunchille 2 6ers. 15. Stronky rajoitti Richardin numeroon 8. 32 3 kierroksen jälkeen ja vähän tekemistä. Se kävi vaikeaksi, kun Christy iski Richardille 1. Reds pärjäsi hyvin 14, kunnes hän loppui viimeiseen palloon. kallis virhe. Glynn sai kunnioitettavan 11 viimeisestä yli, mutta 53 ei riittänyt. PCC hävisi 4 juoksulla

   Toinen ottelu oli vastaan ​​British Club CC.  Thoroughbreds hävisi heiton ja joutui lyömään. Trevor avasi lyönnin ja aloitti vaikuttavasti 21:llä Talalilta. Richard jatkoi trendiä, kun taas Andyn oli vaikea saada Kathy pois juoksemaan. 51 4 erän jälkeen. Sekä Reds että Glynn menettivät käyntinsä viimeisellä pallolla nostaen tuloksen arvokkaaseen 70:een. Vaikea voittaa hyviä keilajia vastaan. Thoroughbreds aloitti todella hyvin, kun Andy antoi 10 ja Crunch rajoitti Kathyn 3:een huolimatta siitä, että hän pudotti saaliin, joka olisi ajanut hänet ankkalammeen. Glynn keilaili hyvin ja pisteet olivat 19 kolmen pelin jälkeen. Paljon tehtävää. Punaiset löivät Pramodhia -3, mutta Ben löi hyvin 2 ja Sunil murskasi Trevorin 17 viimeisellä erällä, mutta se ei riittänyt voittoon ja Thoroughbreds voitti 27 juoksulla.

   Täysveriset 3rd ja päivän viimeinen ottelu pelattiin Pangolinsia vastaan ​​heidän undulaattisalakuljettajissaan. En ole varma, toivoivatko he pelotellakseen vastustajaa, mutta se ei toiminut.  Thoroughbreds löi ensin ja avasi Crunchin, joka hyppäsi. Ian 26:een, kun taas Richard rajoittui kahteen. Loput puolustivat taskujaan kohtuullisilla tuloksilla, yhteensä 2. Pangolins vastasi 54:lla Andyn keilailusta, mutta Crunch lähetti Ianin Duck Pondille, keilaten -12. Richard paransi heidän pisteitään 2:een, mutta Matt saattoi lisätä vain 20 punaisten siistiä keilailua vastaan. Jim yritti voittaa ottelun Pangolinsille saamalla 3 4ers, mutta se ei ollut mahdollista.  Callumalta vaadittiin 6 juoksua viimeisellä kierroksella, mutta hänet saatiin kiinni ja hän sai vain 7, yhteensä 2. Täysveriset voittivat 49 juoksulla. Tämä tulos sai täysveriset 5:een.nd sijasta sarjassaan ja taas Egg Cupin välieriin.

   Egg Cupin välierissä vastaan ​​Phuket Penguins. Andy aloitti siistimmällä keilailulla, kun taas Anthony nosti Crunchin ympäri rantaa 20:ksi. Glynn unohti päästää pallon irti, mutta antoi lopulta lyöjän pelata. niukalle 4:lle. Punaiset pelastivat tietyn 4, kun Jeffers löi häntä rintaan, mutta onnistui silti 13:lla ja vei Penguinsin 37:ään. Richard lähetti Bran ankkalammalle, kun Crunch ajoi hänet ulos upealla heitolla syvältä ja Trevor sinetöi pingviinin kohtalon, kun hän keilaili Curtia kolmella. Yhteensä 3 ei ollut tarpeeksi lähelläkään lyhentämään täysiverisiä. Täysveriset vastasivat Trevorin murskaamalla julmasti nuoren Marionin ympäri rantaa 38:ksi, kun taas Richard ja Crunch olivat pidettiin hallinnassa 22:n ajan. Onnellisten snikkien ja huonon pelin ansiosta Andy ja Reds lisäsivät 6, kun taas Glynn menetti kannot Bralle kahdesti saadakseen -32:n ja vieraillessaan ankkalammikko, mutta ottelu oli jo voitettu. 7 pelasi 59 ja Thoroughbreds olivat Egg Cupin finaalissa Alibabaa vastaan.

   Kaksi tasapuolista mutta täysin erilaista joukkuetta kohtasivat toisensa Egg Cupissa. Alibaba avasi keilailun Rickin pitäen Trevorin tasaisena 9:ssä. Dan v Glynn ja Pavit v Richard tuottivat samat tulokset. Andy Scofield piristi asioita. hän osui 6:een, jonka jälkeen Cher otti hänet kiinni ja sitten Pavit pudotti hänet ilman palloa 14:ksi. Crunch kohtasi Cherin, ja hänellä oli onnea, kun Terrence pudotti hänet 2 6:n jälkeen. Terrence keilaili salamannopean viimeisen yhden, mutta Reds piti käyntinsä ja 1:n lopputuloksen. Se oli lähellä. Crunch keilaili Pavitin kahdesti vasemman käsivarren swingerillä ja hän meni kylmään kylpyyn. -57. Ricky nylkäsi Glynnin 7 ja Dan onnistui 25 tuloksella 9. Pieni etu Alibaballe. Etu katosi, kun Richard heitti Peterin 35 ja Alibaba oli jäljessä. Trevor onnistui saamaan Terryn kiinni ja keilautumaan, ja 1 pois kahdesta viimeisestä ohituksesta antoi Alibaballe 18:n ja hävisi 54 juoksulla. Upea ottelu ja hieno kilpailu.

    Thoroughbreds voitti Egg Cupin toisen kerran, mutta olisi voinut melkein olla finaalissa PCC Stallionsia vastaan. 

   Trilogian viimeinen osa on PCC Stallionsin polku. “Älkää unohtako rakkaat lukijat. Kuulit sen täällä ensin, epävirallisena, QT:llä ja hyvin hiljaa… .    

     

  

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/