Pattayan poliisi pidätti pääepäillyn intialaisten matkailijoiden viimeaikaisista taskuvarkauksista

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan poliisi yhdessä Tourist Police Division 19:n kanssa ilmoitti Pattaya Newsille ja muille paikallisille medioille tänään, 2022. elokuuta XNUMX, että pääepäilty viimeaikaisista intialaisten turistien varkauksista Pattayassa pidätettiin.

Siellä nyt kuukausia on säännöllisesti raportoitu myöhäisillan intialaisten turistien taskuvarkauksista, jotka kävelivät yksin tai pienissä ryhmissä Pattayan ympärillä. Useimmissa tapauksissa tapaukseen liittyi kultaketjujen ryöstämistä intialaisista turisteista.

Tapahtumat herättivät valtavaa yleisön kiinnostusta sekä sosiaalisessa mediassa keskustelu intialaisen yhteisön kanssa ja painostaa viranomaisia ​​ottamaan kiinni epäillyt. Jotkut sosiaalisen median kommentit, toteaa TPN, epäilivät raportteja ja jopa väittivät, että jotkut niistä olivat vakuutushuijauksia.

Tourist Police Division XNUMX:n Pol Col Somchai Theerapatphaisarnin mukaan CCTV:n tarkastelu näytti osoittavan, että varkaudet olivat aitoja ja ne näyttivät olevan tavallisen transsukupuolisten varkaiden tekemän. Kuitenkin, vaikka yksi aiemmin pidätettiin, poliisin oli vaikea löytää muita epäiltyjä.

Tilanne muuttui 15. elokuuta 2022 Somchain mukaan, kun poliisi löysi Framen, sukunimeä ja ikää ilmoittamatta transsukupuolisen henkilön, joka oli paennut Bangkokiin ja jonka väitetään tunnustaneen useat varkaudet Pattayassa.

Somchai lupasi jatkaa huonojen omenoiden torjuntaa ja pitää turisteja turvassa Pattayalla.

Frame pysyi vangittuna, ja häntä syytettiin öisestä varkaudesta lehdistön aikaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/