Pattaya Sisters Foundation kehottaa yleisöä olemaan stereotypioimatta transsukupuolisia ihmisiä taskuvarkaustapausten jälkeen, joissa väitetään olevan osallisena transsukupuolisia ihmisiä ja intialaisia ​​turisteja

Kuva: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที วี วี และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Pattaya -

Pattaya Sisters Foundation kehotti olemaan stereotypioimatta transsukupuolisia ihmisiä Pattayassa useiden taskuvarkaustapausten jälkeen, joissa väitetään olevan osallisena transsukupuolisia ihmisiä ja enimmäkseen intialaisia ​​turisteja, sanoen, että monet turistit pyrkivät nyt karttamaan transsukupuolisia työntekijöitä.

Sisters Foundation, TPN toteaa, tukee transsukupuolisia yksilöitä, jotka yrittävät saavuttaa heille tasa-arvon yhteiskunnassa.

Pattaya Sisters Foundationin apulaisjohtaja Pornpipat Phothasin paljasti perjantaina 29. heinäkuuta meneillään olevasta kultaryöstötapauksesta, jonka väitettiin koskeneen transsukupuolisia ihmisiä ja intialaisia ​​turisteja, että hän epäili, että teot toistivat sama ryhmä ja että tämä pieni ryhmä vahingoitti vakavasti hyviä transsukupuolisia ihmisiä Pattayassa.

Kuva: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที วี วี และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Pornpipatin mukaan hän yritti aina opettaa kaikkia transsukupuolisia sisaruksiaan käyttäytymään mukavasti ja noudattamaan lakeja korostaen, että se oli heidän omaksi edukseen ja maineensa. Hän kuitenkin jatkoi tätä meneillään olevan taskuvarkaussarjan vuoksi, ja monet turistit pyrkivät nyt karttamaan transsukupuolisia ihmisiä, mikä vaikutti voimakkaasti transsukupuolisiin työntekijöihin, jotka elivät rehellisesti baareissa ja muissa Pattayan paikoissa.

Kuva: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที วี วี และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ วรัญญา

"Turistit ovat huomattavan valppaita transsukupuolisten työntekijöiden suhteen. Joskus se saa sisareni kysymään itseltään, mitä he tekevät väärin, Pornpipat sanoi surullisesti. Hän lisäsi, että turisteilta varastamassa kiertänyt ryhmä ei pystynyt kuvaamaan Pattayan transsukupuolisen yhteisön kokonaiskuvaa ja että ihmisten ei pitäisi stereotypioida heitä.

Kuva: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที วี วี และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Lopuksi Pattaya Sisters Foundationin apulaisjohtaja osoitti kantaansa, että hän tekisi kaikkensa auttaakseen Pattayan poliisitutkinnassa. – Vastustan kaikenlaista eriarvoisuutta, ja muut sisaret ja minä olemme valmiita työskentelemään poliisin kanssa saattaaksemme epäillyt oikeuden eteen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.