Intialaisen turistin lompakko, jossa oli 17,000 XNUMX bahtia käteistä, väitetään varastaneen transsukupuolisen henkilön Keski-Pattayalla

Keski-Pattaya —

Myöhäisillan välipaloja etsinyt intialainen turisti valitti Pattayan poliisille, että hänen mielestään transsukupuolinen henkilö Keski-Pattayassa varasti hänen lompakkonsa, jossa oli 17,000 XNUMX bahtia käteistä.

Intialainen uhri, herra Anurag Uttam, 29, ja hänen 7-8 intialaisen ystävänsä seurakunta ilmoittivat noin kello 1:00 aamulla tänään, keskiviikkona 27. heinäkuuta, Polille. Kapteeni Puttharak Sonkhamhan kertoi, että hänen lompakkonsa, jossa oli 17,000 XNUMX bahtia käteistä, epäillään varastaneen transsukupuolisen henkilön moottoripyörällä.

Anuragin mukaan tapaus sattui puolenyön aikoihin, kun hän oli syömässä myöhäisillan välipaloja ystäviensä kanssa. Hän kertoi, että hän meni bahtibussilla Etelä-Pattayasta Keski-Pattayaan ostaakseen 7-Eleveniltä ja käveli eräillä kujilla yhden ystävänsä kanssa syöden ja kävelemässä ruokaa.

Sitten herra Anurag sanoi, että punamusta moottoripyörällä ilman kilpiä kulkeva henkilö, jonka hän uskoi olevan transsukupuolinen, lähestyi häntä tarjotakseen seuraa. Huolimatta hylkäämisestä epäilty yritti edelleen halata häntä ennen kuin lopulta luovutti ja kiihtyi pyörällä. Anurag kuitenkin tajusi vasta epäillyn katoamisen jälkeen, että hänen etutaskussaan oleva lompakko, jossa oli 17,000 XNUMX bahtia käteistä, oli varastettu. Sitten hän ilmoitti tapauksesta poliisi Puttharakille, joka ryntäsi välittömästi tapahtumapaikalle.

Upseeri paljasti rikoksen tarkan sijainnin kapeana kaduna, joka johti Pattaya Memorial Hospital -sairaalaan Soi 15:ssä, Keski-Pattayassa. Hän sanoi tarkastavansa CCTV-materiaalia paikantaakseen tekijän ja lopettavansa tämän väärinkäytösten sarjan mahdollisimman pian.

Pattaya News totesi, että tämä on yhdestoista turisteja, enimmäkseen intialaisia ​​vastaan ​​kohdistuva taskuvarkaus Pattayan alueilla, ja poliisi on varoittanut turisteja olemaan käyttämättä tai kantamatta mitään arvokasta esinettä, varsinkin ollessaan yksin illalla. Voit napsauttaa tätä saadaksesi lisätietoja kymmenennestä tapauksesta, joka tapahtui juuri viikko sitten, heinäkuun 22. päivänä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.