Intialaisen turistin kultainen kaulakoru, jonka arvo on 30,000 XNUMX bahtia, väitetään varastavan transsukupuolisen henkilön Pattayassa

Pattaya —

Intialainen turisti kertoi, että hänen mielestään transsukupuolinen henkilö varasti hänen kultaisen kaulakorunsa, jonka arvo oli 30,000 XNUMX bahtia, kun hän oli myöhään illalla yksin Pattaya Beachillä.

Intialainen uhri, Mr. Karthikeyan, 43, tuli Pattayan poliisiasemalle ilmoittamaan Polille. Kapteeni Sombat Kaewmunmuk, että hänen kultainen kaulakorunsa, joka painaa 80 grammaa ja arvoltaan 30,000 11 bahtia, nappautui hänen kävellessä ja nauttien Pattaya Beachin maisemista noin kello 30 perjantaina 22. heinäkuuta yksin.

Kävellessään tien varrella uhri kertoi, että moottoripyöräilijä, jonka uhri uskoi olevan transsukupuolinen henkilö, lähestyi häntä ja nappasi kultaisen kaulakorun suoraan hänen kaulastaan ​​ennen kuin kiihtyi. "Olin järkyttynyt, että se tapahtui minulle, koska tie oli erittäin ruuhkainen", herra Karthikeyan sanoi.

Tietojen mukaan poliisi Sombat meni tutkimaan rikospaikkaa välittömästi uhrin ilmoittauduttua hänelle, mutta epäiltyä ei löytynyt mistään. Aluksi upseeri varoitti muita turisteja olemaan käyttämättä kalliita koruja, koska tämä on 10. kerta, kun vastaava kultaryöstö tapahtui Pattayan alueilla, TPN huomauttaa.

Upseeri Sombat sanoi, että hän tarkastelee CCTV-materiaalia ja vangitsee epäillyn mahdollisimman pian. Napsauta tätä linkkiä saadaksesi lisätietoja viimeisimmästä tapahtumasta täältä.

-=-=-=-=-=-=-=-=–===-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.