Sattahipissa sijaitsevan Mountain B -pubin omistaja, joka syttyi tuleen ja tappoi 15 ihmistä pidätettiin ja syytettiin, uhreille on tulossa lisää korvauksia

KUVA: Naewna

Sattahip, Chonburi -

Viime viikolla (5. elokuuta) tuleen syttyneen Mountain B -pubin omistaja, joka tappoi 15 ihmistä ja loukkaantui kymmeniä muita, on pidätetty ja syytetty.

Edellinen tarinamme:

Vuori B:n tulipalossa Sattahipin alueella kuolonuhrien määrä nousi 15 ihmiseen, kun kuolleen laivaston merimiehen isä kertoi, että hänen poikansa oli juuri luvannut käydä hänen luonaan ennen kuin hänet löydettiin kuolleena pubista.

Pattayan provinssin tuomioistuin antoi eilen (28. elokuuta) pidätysmääräyksen herra Pongsiri 'B' Panprasongista, 6,. B ilmoittautui myöhemmin Plu Taluangin poliisille. B:tä syytetään kuolemantuottamuksesta piittaamattomasta käytöksestä ja yökerhon pitämisestä ilman asianmukaista lupaa.

Sia B, kuten myös omistaja tunnetaan, ei tällä hetkellä ole takuita ja se kohtaa ensimmäisen oikeusasteen huomenna maanantaina 8. elokuuta. Hän on poliisin huostassa viikonlopun ajan.

Mukaan herra Anucha Wongsrirat, Sia B's asianajaja, Mountain B maksaa uhreille ja loukkaantuneille korvauksia 50,000 10,000 bahtia kuolleelle ja XNUMX XNUMX bahtia loukkaantuneille per henkilö. Tämä on kaikkien aiemmin ilmoitettujen valtion korvausten lisäksi. Ne, jotka kokevat olevansa oikeutettuja korvaukseen, voivat ottaa yhteyttä Mountain B:hen Facebook-sivunsa kautta, jonka henkilökunta auttaa.

Anucha totesi, että Sia B oli tällä hetkellä "vaikeassa" henkisessä paikassa ja suree uhrien puolesta. Anucha ilmoitti, että miljoonan bahtin takuita koskeva pyyntö tehdään myöhemmin tällä viikolla ja että Sia B ei ollut lentoriski, ja huomautti, että Sia B luovutti itsensä viranomaisille.

Thaimaan poliisi sanoo, että he pitävät jokaisen henkilön vastuullisena tulipalosta ja kuolemantapauksista ja ovat täysin läpinäkyviä tuomioissaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.