Sattahipin Mountain B -pubipalossa kuolonuhrien määrä nousi 15:een, kuolleen laivaston merimiehen isä kertoo tarinansa

KUVA: Khaosod Online

Sattahip District, Chonburi -

Vuori B:n tulipalossa Sattahipin alueella kuolonuhrien määrä nousi 15 ihmiseen, kun kuolleen laivaston merimiehen isä kertoi, että hänen poikansa oli juuri luvannut käydä hänen luonaan ennen kuin hänet löydettiin kuolleena pubista.

Viimeisin raportti vahvisti tänään, 6. elokuuta, että Mountain B -palon kuolonuhrien määrä Sattahipin alueella 5. elokuuta nousi juuri 15 ihmiseen, mikä lisää äskettäin Rayongin sairaalassa kuolleen Thanakrit Neenoin, 36, kuoleman.

KUVA: Naewna

Uhrin nuorempi sisar, neiti Nittaya Neenoi, paljasti, että hänen veljensä meni Mountain B -klubille noin 10 ystävänsä kanssa juhlimaan syntymäpäiväjuhlia. Thanakit varasi pöydän lähelle musiikkilavaa ja sai vakavia palovammoja huolimatta siitä, että hän pääsi pakenemaan tulipalosta hengissä, hänen sisarensa kertoi medialle.

Thanakit yhdessä kahden ystävänsä kanssa, mukaan lukien liekeissä kuollut Surakan Ruangrit, 35, ja sairaalaan menehtynyt Suthep Mongkolkaew, 33, saivat Vuori B -palossa kuolonuhrien määrän nousemaan 15 ihmiseen. lehdistön ajan.

KUVA: สวท. ชลบุรี 99. 75

Viimeisimmän uhrin sisar Nittaya totesi, että paikan omistaja tai kukaan muu sidosryhmä ei ole ottanut häneen yhteyttä esittääkseen surunvalitteluaan. Hän jatkoi, että onnettomuus aiheutti perheelleen sietämätöntä surua, koska hänen veljensä oli kahden lapsen perheen elättäjä, joista toinen opiskeli lukiossa ja toinen ammattikoulussa.

Hän kysyi myös, miksi tapahtumapaikan annettiin avata kello 1 jälkeen, mikä hänen mielestään oli laitonta.

KUVA: Khaosod Online

Samaan aikaan neljä perhettä tuli noutamaan läheistensä ruumiita tähän mennessä, eilen 5. elokuuta mennessä. Surullisen ilmapiirin vallitessa Suphan, kuolleen laivaston merimiehen isä, joka kulki vuoren B sisällä, paljasti medialle: "Poikani (Petty Officer First Class Somrat) oli 31-vuotias."

"Hän työskenteli Thaimaan kuninkaallisen laivaston ilma- ja rannikkopuolustuskomennon alaisuudessa. Meille soitettiin eilen ja käskettiin valmistautumaan, kun katsomme poikani kuvaa”, Suphan, joka pyysi olemaan paljastamatta sukunimeään, sanoi. "Hänet löydettiin pubin wc:n edestä. Hän työskenteli yksin armeijassa."

KUVA: Khaosod Online

Suphan jatkoi: ”Poikani oli juuri soittanut minulle ja lupasi tulla käymään ja pyysi minua auttamaan hänen ajokorttinsa kanssa. En olisi koskaan uskonut, että hän olisi kuollut näin pian."

Laivaston isän ja muiden perheiden kerrottiin tehneen ilmoituksen Plutaluangin poliisiasemalle viisi ylempää poliisia on siirretty tämän katastrofin jälkimainingeissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.