Viisi vanhempi Sattahipin poliisia, mukaan lukien päällikkö, siirrettiin Mountain B -yökerhopalon jälkeen

Sattahipin piiri, Chonburi -

Viisi Plutaluangin vanhempaa poliisia on siirretty Chonburin provinssin poliisiasemalle Mountain B -palon jälkimainingeissa. Palo on kuulemma rakennettu laittomasti ja jota käytettiin ilman asianmukaista lupaa.

Määräys numero 313/2020 viiden vanhemman poliisin siirtämisestä Plutaluangin poliisiasemalla julkistettiin eilen 5. elokuuta nimellä Pol. Kenraalimajuri Atthasit Kitchahan, Chonburin provinssin poliisin ylipäällikkö, seurasi julmaa tulipaloa Mountain B -pubissa Plutaluangin osa-alueella Sattahipin alueella.

Määräyksessä luki: "Jotta Chonburin provinssin poliisiaseman toimistot voisivat työskennellä tehokkaasti, seuraavat viisi virkamiestä siirretään ei-aktiivisiin tehtäviin Chonburin provinssin poliisiasemalla."

  1. POL. COL. Wuttipong Somjai, Plutaluangin poliisiaseman poliisipäällikkö
  2. POL. LT. COL. Somsak Ruying, apulaispoliisipäällikkö
  3. POL. LT. COL. Torwong Sakkulwong, apulaistutkintapäällikkö
  4. POL. MAJ. Samaya Choosukphonyam, rikosten ehkäisyn ja tukahduttamisen tarkastaja
  5. POL. MAJ. Yuttana Songkrasa, tutkintatarkastaja
Tilaus on voimassa toistaiseksi 5 alkaen.
KUVA: Khaosod
Paikalliset tiedotusvälineet kuitenkin kertoivat, että viiden poliisin siirrot tulivat sen jälkeen, kun havaittiin, että Mountain B oli toiminut ilman asianmukaista lupaa, rikkoen toistuvasti laillisia sulkemisaikoja ja sallinut pääsyn alaikäisille. Viranomaiset tutkivat myös syytöksiin osallistuneet viisi poliisia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.