Intialainen mies sanoo, että transsukupuolinen henkilö otti 45,000 XNUMX bahtin kaulakorunsa Walking Streetillä, viides tapaus äskettäin Pattayassa

Walking Street, Pattaya-

  42-vuotias intialainen mies ilmoitti Pattayan poliisille varhain tänä aamuna, että hän väitti, että hänen mielestään transsukupuolinen henkilö varasti hänen 45,000 XNUMX bahtin kaulakorun Walking Streetillä.

Tänään, 2. toukokuuta, klo 00 Shivanjaneya Kapuram, 13, saapui Pattayan poliisiasemalle osoitteessa Soi 42 tehdäkseen ilmoituksen poliisille.

Kapuramin mukaan hän on turisti ja oli ollut ulkona juhlimassa yötä ystävien kanssa ja he olivat matkalla takaisin hotelliinsa. Walking Streetin suulla hän sanoi, että transsukupuolinen nainen lähestyi häntä ja tarjosi hänelle halauksen. Mr. Kapuram sanoi kohteliaasti torjuvansa henkilön etenemisen ja jatkoi matkaansa hotelliinsa.

Herra Kapuram kuitenkin totesi, että vähän aikaa halauksen jälkeen hän löysi 45,000 XNUMX bahtin kaulakorunsa, jonka hän kertoi käyttäneensä, oletettavasti halauksen aikana. Kapuram meni välittömästi tekemään rikosilmoituksen.

Tämä on viides viimeaikainen tapaus, joka juuri eilen, 12. toukokuuta, sai Pattayan poliisipäällikön antamaan julkisen lausunnon varkauksien ihottumasta. Poliisipäällikön mukaan varkauksista syyllistyneiden transsukupuolisten henkilöiden kiinniottamiseksi on määrätty erityinen ryhmä. Voit lukea siitä lisää täältä.

Esimerkkinä joistakin muista viimeaikaisista tapahtumista, jotka koskivat väitettyjä varkauksia intialaisista turisteista, tästä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/