Pattayan poliisipäällikkö kertoo viimeaikaisista kultaryöstötapauksista ja vakuuttaa ulkomaisille turisteille heidän olevan turvassa

Pattaya -

Pattayan poliisipäällikkö Kunlachart Kunlachai kertoo tiukentaneensa turvatoimia kaupungissa ja kertoneensa useista viimeaikaisista kultaryöstötapauksista, sanoen, että Pattayan turistien, erityisesti intiaanien, määrä on kaksinkertaistunut Test&Gon poistamisen jälkeen toukokuun alussa.

Päällikön mukaan Pattaya oli matkailun kannalta yksi kansallisista elintärkeistä tulonlähteistä, joten vaikka turistien määrä lisääntyi nopeasti, Pattayan poliisin ja muiden asiaan liittyvien yksityisten tahojen ja kansalaisten oli tehtävä yhteistyötä hyvän matkailukaupunkikuvan säilyttämiseksi.

Kaupungin viranomaisten mukaan Pattaya on noin 85-90 % taloudesta riippuvainen matkailusta. ja sen seurauksena se oli tuhoutunut Covid-19:n aikana. Kaupungin toipuessa kuitenkin myös pienrikollisuuden mahdollisuudet kasvavat, ja päällikkö huomauttaa, että monet opportunistit, jotka ovat kärsineet taloudellisista ongelmista Covid-19:n aikana, saattavat pyrkiä hyödyntämään helppoja uhrejaan. 

TPN huomauttaa, että Pattayan poliisi on aiemmin varoittanut turisteja olemaan käyttämättä näyttäviä koruja ja turvaamasta kalliita tavaroita turvallisesti.

Päällikön mukaan aluksi muodostettaisiin erikoistuneet poliisipartiojoukot valvomaan turistialueilla tapahtuvia sopimattomia tapauksia tai turisteja vastaan ​​tehtyjä rikoksia. 

Päällikkö käsitteli myös useita varkauksia, joiden väitetään kohdistuneen intialaisiin turisteihin enimmäkseen transsukupuolisten henkilöiden toimesta, ja sanoi, että hän oli jo ohjeistanut erityisyksikköä tunnistamaan ja vangitsemaan mahdolliset epäillyt, mutta hän ei ollut puhunut pitkään käynnissä olevista tutkimuksista vasta äskettäin välttääkseen operaation vaarantamisen. Päällikkö vahvisti, että Pattayan poliisi työskentelee lujasti ja tekisi Pattayasta turvallisen ja asuttavan kaupungin.  

Äskettäin päällikkö johti myös tapaamista vartijoiden kanssa kaikista viihdepaikoista, jotka toimivat tällä hetkellä muunnetuina ravintoloina, Walking Streetillä, kuten täällä näkyy, korostaa turistien turvallisuutta ja varoa turvallisuutta olemaan koskaan fyysisesti tekemisissä järkyttyneen asiakkaan kanssa. Päällikön mukaan poliisi on valmistautunut Covid-19-tilannehallinnon keskuksen (CCSA:n) odotettavissa olevaan tulevaan ilmoitukseen yöelämän ja baarien täydellisestä laillisesta avaamisesta pidennetyillä myöhäisillan aukioloajoilla ja sanoi, että lainvalvontaviranomaiset ovat miehitettyinä ja valmiina tähän, kun se tapahtuu.

Viitteeksi, Napsauta tätä nähdäksesi yksi viimeisimmistä väitetyistä varkauksista intialaisia ​​turisteja vastaan ​​Pattayassa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.