Intialainen turisti väittää, että "vieras" varasti hänen kalliin kultakaulakorunsa Pattayan hotellihuoneestaan, neljäs vastaava tapaus äskettäin

Pattaya -

  Intialaisen turistin kultaisen kaulakorun varasti hotellihuoneeseensa nainen, jonka hän tapasi Pattayan rannalla ja kutsui takaisin huoneeseensa "vieraaksi".

Uhri oli kuulemma ymmällään, kun poliisi jätti hänelle vain ilmoituksen. Tämä on neljäs kerta, kun Pattayan alueella tapahtui äskettäin vastaavanlainen rikos, joka ilmeisesti kohdistui intialaisiin turisteihin.

Esimerkki yhdestä viimeaikaisesta aikaisemmasta tapauksesta: 

Intialainen turisti Pattayassa kertoo, että transsukupuolinen varas vei kalliin kaulakorunsa Second Roadilta yhdessä yössä

Noin kello 01.00 tänään, 11. toukokuuta, herra Akash Choudhary, 26-vuotias intialainen turisti, ja hänen ystävänsä, jolla oli tuntematon nimi ja ikä, ilmoittivat Pattayan poliisiaseman apulaistarkastajalle, everstiluutnantti Natchaphon Saengseelle, että hänen kultainen kaulakorunsa arvoltaan 45,000 XNUMX bahtia varastettiin hänen hotellihuoneestaan ​​Nong Pruen osa-alueella, Bang Lamungissa, Chonburissa. Tämän jälkeen poliisi lähti tutkimaan tapahtumapaikkaa. 

Akashin lausunnon mukaan hän tapasi naisen lähellä rantaa ennen kuin suostui ottamaan hänet huoneeseensa "vieraaksi". Hänen ollessaan kylpyhuoneessa nainen kuitenkin otti hänen kultaisen kaulakorunsa ja pakeni.     

Ilmoitettuaan tapauksesta poliisille herra Akash ja hänen ystävänsä olivat kuulemma ymmällään, koska he saivat vain poliisiilmoituksen ja toivoivat välittömiä toimia epäillyn löytämiseksi.

Pattayan poliisi ilmoitti tarkistavansa hotellin CCTV:n ja varoitti myös turisteja pitämään arvoesineet turvallisesti lukittuna ja olemaan käyttämättä kalliita näkyviä koruja.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.