Intialainen turisti Pattayassa kertoo, että transsukupuolinen varas vei kalliin kaulakorunsa Second Roadilta yhdessä yössä

Bang Lamung -

Kaksi intialaista turistia väitti, että heidän kultakaulakorunsa oli varastettu kahden transsukupuolisen henkilön toimesta, jotka lähestyivät heitä ja halasivat heitä. Tämä oli itse asiassa kolmas kerta, kun halaaminen ja varastaminen tapahtui Pattayalla äskettäin. 

Ensinnäkin aikaisemmat tapahtumat:

Intialainen turisti Pattayassa raportoi kalliin kultakaulakorun varkaudesta ja väittää, että varas vei sen Second Roadilla

Ulkomaalainen turisti kertoo, että kaksi transsukupuolista henkilöä veivät lompakon Pattayassa, mikä on toinen tapaus kahden päivän sisällä

Nyt päivitykseksi:

6. toukokuuta, noin 02.30 tänä aamuna, Puttharak Sonkhamhan, apulaistarkastaja Pattayan poliisiasema vastasi varkausilmoitukseen Pattayan toisella tiellä, Nong Pruen osa-alueella, Bang Lamungissa, Chonburissa.

Tapahtumapaikalla Pravin Suresh Sutrave, 43-vuotias intialainen liikemies, oli kuulemma shokissa ja kertoi poliisille, että hän vaelsi ympäriinsä, kun kaksi transsukupuolista henkilöä lähestyi häntä ja hänen ystäväänsä yrittäen vietellä häntä ja halata häntä. .

  Pravin sanoi kieltäytyneensä ja työntäneen henkilöt pois, jotka sitten ajoivat pois moottoripyörällään. Hän kuitenkin tajusi, että hänen kultainen kaulakorunsa arvoltaan 37,000 XNUMX bahtia oli varastettu ja soitti välittömästi poliisille.  

Aluksi Pattayan poliisi tuli tutkimaan rikospaikkaa ja pyysi lähistöllä olevaa turvakameramateriaalia epäiltyjen jäljittämiseksi. He vahvistivat saavansa epäillyt kiinni mahdollisimman pian Pattayan matkailukuvan palauttamiseksi.  

TPN huomauttaa, että kahdessa aikaisemmassa äskettäisessä varkaustapauksessa epäiltyjä, joita kuvataan myös kahdeksi transsukupuoliseksi henkilöksi, ei ole vielä pidätetty. On epäselvää, ovatko samat osapuolet vastuussa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.