Ulkomaalainen turisti kertoo, että kaksi transsukupuolista henkilöä veivät lompakon Pattayassa, mikä on toinen tapaus kahden päivän sisällä

Pattaya -

  Ulkomaalainen turisti ilmoitti Pattayan poliisille puolenyön jälkeen tänä aamuna (23rd) Pattaya Second Roadilla, että kaksi transsukupuolista vaikuttanutta henkilöä yritti halata häntä ja pyytää häneltä seksipalveluja, mutta hän kieltäytyi. Myöhemmin hän löysi lompakkonsa, jossa hänen mukaansa oli 10,000 XNUMX bahtia käteistä, kadonneen.

0-vuotias ulkomaalainen miespuolinen turisti ilmoitti Pattayan kaupungin poliisille kello 16, että tapaus tapahtui Pattaya Second Roadilla. Hänen nimensä ja kansalaisuutensa salattiin lisätutkinnan jälkeen.

Poliisi tarkasti tapahtumapaikan välittömästi ja TPN:n toimittajat liittyivät heihin.

Uhri kertoi poliisille: "Pysähdyin lähikauppaan ennen kuin kävelin takaisin majoitukselleni vietetyn illan jälkeen. Matkalla takaisin hotellilleni kaksi henkilöä, jotka näyttivät olevan transsukupuolisia, lähestyivät minua ja yrittivät halata minua. He pyysivät minua palaamaan heidän kanssaan nukkumaan heidän kanssaan, mutta kieltäydyin. He yrittivät leikkisästi vetää minua mukanaan ja halasivat minua, mutta kävelin pois."

”Sain myöhemmin tietää, että lompakkoni, jossa oli noin 10,000 XNUMX bahtia käteistä, oli kadonnut. Olen varma, että he ottivat sen halaessaan minua. Palasin paikalle katsomaan, olivatko epäillyt vielä paikalla, mutta he olivat poissa, joten otin yhteyttä lainvalvontaviranomaisiin toivoen, että he voisivat auttaa minua. Uhri päätti.

Poliisi tarkistaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa yrittääkseen paikantaa kaksi epäiltyä mahdollisia jatkotoimia varten.

Samaan aikaan thaimaalaisen transsukupuolisen yksilön ja hänen naisystävänsä väitetään varastaneen kultaisen kaulakorun intialaiselta turistilta kävellessään Second Roadilla Pattayassa 21. huhtikuuta. Pattayan poliisin mukaan ei ole toistaiseksi tiedossa, liittyvätkö nämä kaksi tapausta toisiinsa.

Intialainen turisti Pattayassa raportoi kalliin kultakaulakorun varkaudesta ja väittää, että varas vei sen Second Roadilla

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.